Probleme de sănătate pentru Mihaela Buzărnescu. Sportiva face și noaptea analize (exclusiv)

Probleme de sănătate pentru Mihaela Buzărnescu. Sportiva face și noaptea analize (exclusiv)
Mihai Buzărnescu vorbește despre fiica sa. Probleme de sănătate pentru Mihaela Buzărnescu

Probleme de sănătate pentru Mihaela Buzărnescu! În clasamentul WTA este pe locul 127 și cea mai bună performanță a avut-o în 2019. Atunci Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Hiroshima, din Japonia. Ea este sportiva despre care vorbim astăzi. Din păcate, în interviul acordat de Mihai Buzărnescu, tatăl sportivei, a vorbit pentru Impact.ro că există probleme de sănătate pentru Mihaela Buzărnescu. Tatăl acesteia mai spune că sportiva face și noaptea analize.

Mihai Buzărnescu vorbește despre fiica sa. Probleme de sănătate pentru Mihaela Buzărnescu

Ajunsă astăzi la 34 de ani, jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu este o fire ambițioasă. De altfel, în interviul acordat de tatăl sportivei pentru Impact.ro, acesta recunoaște această calitate a fiicei sale. Pe când avea cinci ani, mai spune Mihai Buzărnescu, fiica sa a pus mâna pe racheta de tenis și de atunci nu a mai lăsat-o din mână.

„Văzând rachetele în casă, la vârsta de cinci ani, ea și-a dorit să meargă la tenis. Și i-a plăcut. Dacă nu-i plăcea, degeaba am fi vrut noi să facă acest sport. Până la zece ani, nu se putea spune dacă avea valoare sau nu.

Dar înaintând în vârstă, a început să se vadă. Se bucura mult la fiecare victorie și era foarte supărată la înfrângeri. La un meci dai cam 60 la sută din ceea ce faci la un antrenament. Mihaela a muncit enorm, a fost campioană europeană de junioare. Accidentările au împiedicat-o să arate tot ceea ce poate”, spune tatăl sportivei pentru Impact.ro.

Dar Mihaela Buzărnescu nu a fost ocolită nici de ghinioane. Unul a fost cu doar trei săptămâni înaintea turneului de la Wimbledon. La unul din antrenamentele de dinaintea turneului, Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare extrem de dură, ceea ce a indisponibilizat-o. Era cât pe-aci să renunțe la participarea la turneul de Grand Slam de anul acesta. Medicii îi puneau diagnosticul de fisură de menisc și pe ligamentele colaterale, iar singura variantă de a trece peste dureri sunt injecțiile.

Ajunsă până în turul doi, la Wimbledon 2022, Mihaela Buzărnescu avea să fie eliminată de americanca în vârstă de doar 18 ani Coco Gauff, finalistă la Roland Garros.

„Recuperată complet nu e. Atunci când apare o afecțiune e mai greu, dar e mai bine ca înainte, dovadă și meciul de aseară, de la Wimbledon, chiar dacă l-a pierdut.

După o operație, o accidentare, urmată de tratament, nu mai ești întreg.”, mai spune Mihai Buzărnescu.

„Psihic se simte foarte bine”. Sportiva face și noaptea analize

Tatăl sportivei mai spune că, din păcate, din punct de vedere fizic recuperarea decurge extrem de greu, având în vedere problemele. În același timp, din cauza durerilor Mihaela Buzărnescu a fost nevoită să facă noaptea un RMN pentru a vedea care este situația, după accidentare.

„Psihic se simte foarte bine, păcat că nu o lasă accidentările. Acum trei săptămâni, când era pe val, a alunecat la o fază, și de acolo iar tatament, RMN. A venit noaptea, că a avut avionul întârziere, iar apoi a mers direct la RMN.

A urmat iar o recuperare, înainte de Wimbledon. Va participa săptămâna viitoare, la un turneu la Stockolm. Apoi vom vedea cum se simte cu genunchiul.

A avut probleme și la genunchi, cot, umăr, și cu spatele. Asta e, în orice sport de performanță, apar și situații de genul acesta”, a declarat Mihai Buzărnescu pentru Impact.ro.

Deși ocupă doar locul 127 în ierarhia mondială, la fete, Mihaela Buzărnescu nu renunță și vrea să revină, cel puțin în Top 100. A avut o șansă, în 2019, după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Hiroshima, din Japonia.