Prima reacție a lui Marco Dulca după ce Mihaela Buzărnescu l-a acuzat de agresiune verbală. Cum se apără

Prima reacție a lui Marco Dulca după ce Mihaela Buzărnescu l-a acuzat de agresiune verbală. Cum se apără
Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu și fotbalistul Marco Dulca au avut o relație care a durat doar șase luni

Prima reacție a lui Marco Dulca după ce Mihaela Buzărnescu l-a acuzat de agresiune verbală. Povestea de dragoste dintre fotbalist și jucătoarea de tenis s-a terminat după doar șase luni. Abia acum au ieșit la iveală detalii neplăcute din relația ce părea una fericită. Buzărnescu l-a acuzat pe jucătorul Chindiei Târgoviște de „abuz mental”, de jigniri și umiliri. Marco Dulca a reacționat după afirmațiile făcute de fosta iubită, menționând că el a primit „o educație bună”.

Prima reacție a lui Marco Dulca după ce Mihaela Buzărnescu l-a acuzat de agresiune verbală

Prima reacție a lui Marco Dulca după ce Mihaela Buzărnescu l-a acuzat de agresiune verbală. Ce părea inițial o poveste de dragoste ce înflorește ca un trandafir, s-a transformat într-o adevărată „buruiană”. Fotbalistul de la Chindia Târgoviște și jucătoarea de tenis s-au despărțit după doar șase luni, iar detaliile neplăcute ies acum la iveală.

Mario Dulca (22 de ani) este fiul fostului internațional Cristi Dulca, actualul antrenor al naționalei feminine de fotbal. Mihaela Buzărnescu (33 de ani) ocupă locul 121 WTA, dar a fost, în august 2018, a 20-a jucătoare a lumii. Cei doi au părut fericiți o perioadă. Ei și-au petrecut Crăciunul trecut în exoticele Insule Maldive din Oceanul Indian, pentru ca Revelionul să-l facă în stațiunea de schi Bukovel, din Ucraina, alături de familia fotbalistului.

Cum se apără

Marco Dulca a șters, luna trecută, fotografiile de pe rețelele sociale făcute împreună cu Buzărnescu. Lucru făcut, cu mici excepții, și de jucătoarea de tenis. Dar Buzărnescu l-a acuzat pe fostul iubit de „abuz mental”, precizând, într-o postare făcută pe Instagram, că a fost supusă la umiliri și jigniri de către acesta.

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe rețeaua socială.

„Eu am primit o educație bună”

Mario Dulca a reacționat la acuzațiile aduse de fosta iubită. Fotbalistul a declarat că a primit o educație bună din partea părinților, sugerând că infirmă spusele acesteia. El i-a mai urat baftă în carieră lui Buzărnescu.

„Nu vreau să vorbesc mai multe despre ce s-a scris! Eu am primit o educație bună din partea părinților mei. Cine mă cunoaște știe acest lucru. Eu vreau să-i urez multă baftă în carieră și ce urmează după ea și îmi pare rău că s-a terminat așa”, a declaratMarco Dulca, conform ProSport.

Mihaela Buzărnescu a plecat din țară în această lună, ea aflându-se în Australia, la peste 15.000 de kilometri depărtare de casă! Ea a absentat din circuitul de tenis profesionist în ultimele luni, din cauza unei accidentări, dar sportiva din București a revenit pe terenul de tenis la Canberra, unde a fost eliminată încă din primul tur în două turnee.