Probleme cu sistemul de taxare STB. Ce vor face controlorii, în zilele următoare

Probleme cu sistemul de taxate al STB. Ce vor urma să facă toți controlorii, în zilele ce urmează

Cu ocazia upgrade-ului sistemului automat de taxare, vânzarea titlurilor de călătorie va urma să fie destul de afectată. Societatea de Transport București (STB) a făcut anunțul oficial. Ce vor face controlorii în zilele ce urmează?

Probleme cu sistemulde taxare STB

Societatea de Transport București (STB) a anunțat oficial faptul că structura de hardware pentru sistemul automat de taxare se va updata. Din păcate, acest procest va urma să afecteze vânzarea titlurilor de călătorie în centrele de emitere sau reîncarcăre în zilele de 19-20 și 26-27 octombrie 2019, conform STB. Procesul de updatare este necesar pentru ca structura și volumul cererii de transport să aibă o mai bună adaptare.

Ca urmare a acestor lucrări de upgrade pe serverele de taxare, programate pentru zilele 19-20 şi 26-27 octombrie a.c., procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri va întâmpina temporar dificultăţi, fiind afectate anumite funcţionalităţi (de ex: emiterea de titluri de călătorie cu tarif redus/ gratuit, emiterea de carduri personalizate, translatări, preschimbări)”, se arată în comunicatul STB. Potrivit Societății de Transport București, ceilalți posesori de carduri emise de STB nu vor fi afectați de cele petrecute. De asemenea, Corpul de Control din cadrul Societății de Transport București a fost instruit pentru a putea aplica o anumită procedură de îndrumare și prevenție pentru călătorii care sunt afectați de anumite lucruri.

Probleme cu sistemul de taxare STB. Ce vor face controlorii zilele ce urmează?
Probleme cu sistemul de taxare STB. Ce vor face controlorii zilele ce urmează?

Titluri de călătorie

„La emiterea cardului ACTIV nominal, suma minimă ce poate fi încărcată în portofelul electronic (fără adăugarea unui tip de abonament) este 15 lei, iar cea maximă este de 50 lei. La solicitarea de încărcare a portofelului electronic în paralel cu un abonament STB SA pe cardul ACTIV nominal, creditul minim care poate fi încărcat este de 3 lei iar limita maximă este de 50 lei. Pentru cardul ACTIV nenominal, valoarea minimă a Portofelului electronic este de 2,6 lei, iar cea maximă este de 50 lei, necondiţionat de existenţa unui alt titlu de transport. Clienţii aflaţi la prima emitere de card Activ cu abonament redus si portofel electronic, vor prezenta documentele în original in vederea scanarii”
Scietatea de Transport București

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI