Gabriela Firea, excursie cu STB prin Capitală. Ce se schimbă pe linia tramvaiului 41

Gabriela Firea, excursie cu STB prin Capitală. Ce se schimbă pe linia tramvaiului 41
Plimbare cu tramvaiul 41

Gabriela Firea s-a plimbat în voie, de nevoie, cu STB prin Capitală. Primarul general al Bucureștiului a complimentat nu de puține ori autoturismele cu care sunt nevoiți să meargă zilnic atâția oameni. Cum a decurs călătoria Gabrielei Firea cu tramvaiul 41 și ce au avut de comentat bucureștenii care știu că le-a ocolit special pe cele cu probleme? Care sunt schimbările aduse pe linia 41?

Gabriela Firea, excursie cu STB

Că mergi la pas sau alegi un mijloc de transport în comun…Bucureștiul pare că „nu e încă gata” de multe. Visele sunt claie peste grămadă, promisiunile la fel, iar Firea „și-a uitat papucii la barieră” și a plecat într-o călătorie prin București cu STB. Primăria Municipiului București a pus la dispoziție câteva fotografii din excursia cu tramvaiul 41 a lui Firea, după ce s-a reluat circulația acestuia.

Gabriela Firea, călătorie cu tramvaiul
Gabriela Firea, călătorie cu tramvaiul

Cu această ocazie, Gabriela Firea a anunțat că a solicitat deja mărirea capacității de transport în zona aferentă, mai ales că în curând va începe și școala. În acest context, circulația a fost reluată între terminalele: Piața Presei Libere” și „Ghencea” pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Str. Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Gabriela Firea în tramvaiul 41
Gabriela Firea în tramvaiul 41

„Asa cum am promis…”

”Asa cum am promis, s-a reluat circulatia tramvaiului 41, inainte de inceperea noului an scolar! Sunt un om de cuvant si demonstram, inca o data, ca respectam termenele impuse si ca finalizam lucrarile de investitii in cel mai scurt timp! Dupa o suspendare de aproximativ doua luni, timp in care s-au realizat o serie de lucrari absolut necesare la pasajele Ciurel si Grant, linia de tramvai 41 – care asigura transportul calatorilor intre cartierul Ghencea si nordul Capitalei, si-a reluat activitatea din data de 31 august. De asemenea, am solicitat marirea capacitatii de transport in zona, astfel incat, dupa inceperea scolii, sa existe pe traseu suficiente mijloace de transport in comun pentru bucuresteni”
Gabriela Firea

Gabriela Firea, amintire din excursia cu tramvaiul 41
Gabriela Firea, amintire din excursia cu tramvaiul 41

Aiurea-n tramvai! Bucureștenii au demascat-o imediat

Cei care au fost luați cu asalt de pozele frumoase din tramvaiul 41 în care a fost fotografiată Firea au demascat-o lejer. „Dacă ar fi mers în mod curent cu transportul în comun, ar fi știut că poșeta se ține pe cealaltă mână, că protecție împotriva furturilor”, au spus internauții.

„Doamna primar, în autobuzul 117 când ne vedem? Hai, curaj!”, „Eu îl recomand tramvaiul 16, dar fără camere”, Efectuați, vă rog, o plimbare cu tramvaiul pe Bulevardul Ion Mihalache, să vedem dacă reușiți poze la fel de „stabile”, au mai spus aceștia

Urmăriți Playtech.ro și pe