Pro TV, lovitură pentru Antena 1 și Kanal D. Nici măcar nu s-au apropiat

Pro TV, lovitură pentru Antena 1 și Kanal D. Nici măcar nu s-au apropiat
Antena 1 și Kanal D în luptă pentru audiențele serii de miercuri

Luna septembrie, cel puțin din punctul de vedere al programelor TV, este foarte ofertantă. De la meciuri de fotbal, la noi producții de divertisment și seriale, toate posturile tv se bat pe audiențe. Așa a fost și miercuri, lupta dându-se, ca de obicei, între PRO TV, Antena 1, Kanal D și Prima TV.

Antena 1 și Kanal D în luptă pentru audiențele serii de miercuri

Grila de toamnă a fost deja anunțată de cele două posturi. În cazul celor de la Antena 1, fanii mai au puțin de așteptat până la începerea sezonului 4 din „Asia Express”. Până atunci însă, telespectatorii Antena 1 au avut aseară parte de două filme de boxoffice, „Cinderella” și „Death Wish”.

Numai că postul din grupul Intact a stat cam prost la audiențe aseară. Cei de la Kantar au anunțat că Antena 1, la ora celor două producții, a avut 566.000 de telespectatori la nivel național. La nivel urban, pe același segment orar, Antena 1 a înregistrat 286.000 de telespectatori.

Pe segmentul comercial au înregistrat 153.000 de privitori, aici surclasând Kanal D cu 131.000 de urmăritori. De cealată parte, Kanal D a mizat pe serialul turcesc „Doctorul minune” și pe, deja celebra emisiune, „Bravo, ai stil!”.

La nivel național Kanal D a ocupat locul doi, cu 809.000 de privitori, iar pe segmentul urba a înregistrat 433.000 de privitori, ocupând locul doi la general.

PRO TV lider de audiență cu România vs Macedonia de Nord

Cum era de așteptat, lider de piață pentru miercuri 8 septembrie, a fost PRO TV la ora difuzării meciului din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Meciul retur dintre Macedonia de Nord și România a adus în fața micilor ecrane peste 1,8 milioane de români, la ora difuzării meciului.

Serialul „Las Fierbinți” a adus PRO TV 2 milioane de telespectatori

Înainte de meci, PRO TV a difuzat un nou episod din cel mai recent sezon de „Las Firebinți”. Cum era de așteptat, audiențele au fost la cote maxime. Per total, conform PaginadeMedia.ro, PRO TV a strâns aseară 2 milioane de telespectatori, la ora difuzării serialului „Las Fierbinți”.

La nivel național a înregistrat 1,8 milioane de telespectatori la transmisia de la Skopje, pe segmentul urban PRO TV strângând un milion de telespectatori. Pe ultimul segment urmărit, cel de comercial, PRO TV a înregistrat 456.000 de telespectatori. Concluzia este că postul din Pache Protopopescu a fost lider absolut pe intervalul orar urmărit.

Se apropie weekendul, și atât PRO TV, cât și Antena 1 se vor bate pe audiențe difuzând cele mai noi producții de divertisment. Rămâne să vedem care vor fi datele audiențelor pe aceste zile de weekend.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI