Gina Pistol a făcut marele anunț: când revine la Antena 1. Va prezenta două emisiuni

Gina Pistol a făcut marele anunț: când revine la Antena 1. Va prezenta două emisiuni
Gina Pistol a facut marele anunt cand revine la Antena 1. Va prezenta doua emisiuni

După o pauză de câteva luni, Gina Pistol a anunțat că revine la Antena 1! Fanii vedetei așteptau cu nerăbdare această veste minunată. Proaspăta mămică va prezenta două emisiuni.

Gina Pistol revine la Antena 1! Fanii sunt în culmea fericirii

Gina Pistol a fost înlocuită de la „Asia Express”, sezonul 4, de Irina Fodor. Prezentatoarea TV a fost nevoită să abandoneze și emisiunea „Chefi la cuțite”, pentru a se dedica noului capitol din viața ei și a lui Smiley. Cei doi au devenit părinții unei fetițe la data de 9 martie 2021, pe care au numit-o Josephine Ana Maria.

Vedeta Antenei 1 revine pe micul ecran! Gina Pistol numără zilele până la noul sezon „Chefi la cuțite”, după o pauză lungă. Moderatoarea TV abia așteaptă să facă din nou echipă cu chefs Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, pentru a găsi cei mai talentați bucătari.

Ce emisiuni va prezenta vedeta TV

Gina Pistol a adus pe lume, în luna martie, o fetiță perfect sănătoasă. Deoarece rolul de mamă presupune atenție non-stop pe copil, vedeta a considerat că cel mai bine este să facă o pauză de la „Chefi la cuțite”, emisiune unde speră să revină în curând. De asemenea, Gina Pistol a anunțat că preia din nou frâiele de la Asia express. Următorul sezon va fi prezentat chiar de ea, după ce a fost înlocuită de Irina Fodor.

Gina Pistol este o femeie împlinită și mamă fericită. Are o relație frumoasă cu bărbatul pe care îl iubește și o fetiță cuminte, care doarme noaptea.

”Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

Smiley, declarații emoționante despre fetița lui

La rândul său, Smiley nu-și mai încape în piele de fericire. Artistul se emoționează ori de câte ori este întrebat de micuța Josephine.

„Vreau să fiu o parte importantă din viața fiicei mele. Îi place să-i cânt orice. Acum a descoperit și piesele mele și este foarte atentă când mă aude. Și râde câteodată la unele piese. Eu îi când cu La la la, mă rog, inventez lucruri, nu știu cântece pentru copii. Câteodată mai cântă, improvizează pe muzică jazz, bine sunt un tâmpit, vă dați seama că vorbesc prostii. Așa am eu impresia, sigur o să-i placă muzica, nu are cum altfel. Nu știu dacă va face asta. Îmi doresc să fie ea fericită, să fiu alături de ea, în orice situație. Să fie sănătoasă și noi, la rândul nostru, să fim sănătoși ca să o vedem crescând, devenind o femeie fericită.”, a dezvăluit Smiley la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI