PRO TV a luat acum decizia. Ce se întâmplă cu sezonul 2 al serialului Profu’

PRO TV a luat acum decizia. Ce se întâmplă cu sezonul 2 al serialului Profu’
Pro TV a luat decizia. Ce se întâmplă cu sezonul 2 al seriaulu Profu'?

Pro TV a făcut un anunț foarte important pentru fanii serialului Profu’. Ce se întâmplă cu sezonul următor al proiectului iubit de tineri?

Ce se întâmplă cu sezonul 2 al serialului Profu’?

Profu’ se întoarce la catedră și în sezonul 2 al unuia dintre cele mai iubite seriale ale tinerilor. Actorii pricipali își continuă povestea, de data asta cu mai multe picanterii și mai multe surprize pentru cei care urmăresc proiectul.

Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu și ceilalți actori au revenit săptămâna aceasta pe latourile de filmare pentru a duce mai departe misiunea celui mai excentric și controversat profesor din Capitală. Andi, care a dat viață profesorului de la liceul Emil Gârleanu, vine din nou să-și pună amprenta pe educația și viața de după cursuri a elevilor pe care îi are sub îndrumare.

Actorii au revenit pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon din Profu'
Actorii au revenit pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon din Profu’

Despre serial

Amintim că proiectul a luat naștere în 2019. Genul său este comedie dramatică și pune în scenă pățaniile adolescenților și problemele pe care le întâmpină de zi cu zi. Mihai Iacob, profesorul de fizică, chimie și sport, încearcă din răsputeri să se apropie cât mai tare de elevii săi pentru a-i ajuta să aleagă drumul corect, dar și pentru a alege să învețe din timp.

Acesta le este sprijin în momentele cu care se confruntă cu: dependența de substanțe intezise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. Mulți actori din generația tânără au dat viață acestor personaje: Daria Pentelie, Dani Ionescu, Juno, Rebecca Nicolescu, Gheorghe Adrian, Feihong Basigu, (fost concurent la Vocea României) Dan Hurduc, (cunoscut și pentru rolul lui Chuckie din Umbre) Bibi, Iacob Paștina, Robert Dobre, Azaleea Necula,(fostă finalistă în emisiunea iUmor, de pe Antena 1) Meda Topîrceanu, Voica Oltean, Răzvan Călin, Pedro Gafei, Seredinschi (fost concurent la Vocea României) Luca Petreșteanu.

Urmăriți Playtech.ro și pe