Unde se poate vedea LIVE serialul Profu’ de la PRO TV, episodul de marți, 1 octombrie

Episodul 4 din serialul Profu’, de la PRO TV, va fi transmis marți, de la 21:30. După cum s-au putut obișnui până acum, telespectatorii îl pot urmări în rolul principal pe Andi Vasluianu, în cea mai nouă producție. Comedia educativă pune accentul pe diverse situații în care s-ar putea regăsi tinerii din zilele noastre.

Serialul Profu’ LIVE la PRO TV, episodul de marți, 1 octombrie

Unde se poate vedea LIVE serialul Profu' de la PRO TV, episodul de marți, 1 octombrie
Serialul Profu’ poate fi urmărit în fiecare marți la PRO TV, de la 21:00

După alte seriale care au devenit fenomen în România, cum ar fi producția „Vlad” sau „Las Fierbinți”, în această veți putea urmări actori din noua generație. Pentru câțiva dintre membrii castingului, serialul Profu’ a reprezentat chiar debutul în televiziune.

Urmărește episodul 4 din serialul Profu’ – LIVE la PRO TV, pe protvplus.ro. Telespectatorii pot vedea cele mai noi aventuri ce îl au în prim-plan pe Andi Vasluianu și în reluare pe Pro TV. Este difuzat sâmbătă, după miezul nopții, de la 00:45.

Serialul Profu’, lider de audiență la difuzarea primului episod

Serialul Profu’ se difuzează o dată pe săptămână și a captat imediat interesul românilor. Noul serial a fost chiar lider de audiență. Când s-a difuzat primul episod a avut o medie de aproximativ 1,4 milioane de telespectatori, din întreaga ţară. La nivel urban a avut 620.000 de privitori.

Profu’ este o comedie dramatică adaptată după un alt serial difuzat în Germania. Spune povestea unui profesor nonconformist care nu se sfiește absolut deloc să iasă din rutina de predare. Mai mult, în adaptarea serialului „Der Lehrer” puteți urmări mulți actori tineri de la noi.

Profesorul Mișu va încerca să își pună amprenta asupra elevilor considerați ca fiind problematici. Clasa la care trebuie să predea va veni la pachet cu anumite provocări. Se va pune accentul și pe probleme regăsite în școlile românești, cum este fenomenul de bullying, discriminarea sau dependența de substanțe interzise.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI