Prințul William, mesaj alarmant pentru poporul său. Avertismentul lui: ”Trebuie să fim atenți” VIDEO

Prințul William a transmis un mesaj important! Nepotul Reginei Elisabeta s-a decis să își avertizeze poporul cu privire la mesajele de pe rețelele de socializare făcute de cei ce sunt împotriva vaccinării.

Prințul William, mesaj dur pentru poporul său. Cum i-a avertizat pe britanici

Prințul William a transmis un mesaj important! Videoclip-ul în care Ducele de Cambridge vorbește despre coronavirus a fost publicat sâmbătă, după ce Regina Elisabeta a transmis și ea marți un mesaj alarmant pentru poporul său. Acesta a apărut alături de soția sa, Kate Middleton și a discutat cu persoane vulnerabile ce urmează să primească în curând prima doză de vaccin.

„Reţelele de socializare sunt uneori inundate de zvonuri şi de dezinformări.”, a spus Prințul William în videoclipul difuzat de Palatul Kensington.

Ce a spus Prințul William despre vaccin. Mesajul lui este alarmant

Nepotul Reginei Elisabeta a transmis un mesaj dur împotriva oamenilor ce transmit informații false pe rețelele de socializare despre vaccinul împotriva coronavirusului. El și Kate Middleton au declarat că susțin campania de vaccinare și au rugat fanii să se informeze din surse sigure. La discuție a participat și o femeie pe nume Shivali, ce suferă de diabet de tip II, ce a declarat că s-a speriat de informațiile transmise de diferite persoane pe social media.

„Trebuie să fim atenţi pe cine credem şi de unde ne luăm informaţiile. Kate şi cu mine nu suntem în niciun caz experţi în medicină, dar dacă vă poate consola asta, noi putem susţine din toată inima vaccinarea. Este cu adevărat important.”, a adăugat el.

Regina Elisabeta, de partea nepotului său. Ce a transmis aceasta

Prințul William a transmis un mesaj important! Dezvăluirile dure făcute de acesta vin după ce bunica sa, Regina Elisabeta, a vorbit pentru prima oară despre experiența ei cu vaccinul împotriva coronavirusului. Monarhul a povestit că ar trebui să ne gândim la persoanele din jur atunci când facem o decizie.

În același timp, ea a povestit într-o conferință că nu a durut-o deloc și că nu a pățit nimic, primind foarte multe scrisori de la oamenii ce erau surprinși de cât de ușor este să se vaccineze.

Nepotul ei a spus că trebuie ca tinerii să fie convinși că vaccinarea este cu adevărat importantă pentru ei. În familia lor, Regina Elisabeta și Prințul Philip s-au vaccinat, dar și fiul lor, Prințul Charles, alături de soția sa, Camilla. Până în prezent, mai mult de 19 milioane de persoane au primit prima doză de vaccin în Marea Britanie, campania începând încă din decembrie.

De asemenea, fiul Reginei Elisabeta, Charles, a contractat virusul anul trecut, dar acesta a avut o formă ușoară, fără a suferi de simptome grave.