Prințul Harry și Prințul William încearcă să se împace. Ce eforturi colosale au depus, mai ales de sărbători

Prințul Harry și Prințul William încearcă să se împace. Ce eforturi colosale au depus, mai ales de sărbători
Cum au incercat ssa se impace William si Harry

Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex s-au „reconectat” în timpul sărbătorilor și acum „vorbesc regulat” prin apel video, a susținut un expert regal.

Prințul Harry și Prințul William încearcă să se împace

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, locuiesc în prezent în conacul lor de 14 milioane de dolari din Santa Barbara, împreună cu fiul Archie, în vârstă de un an, după ce s-au retras din funcție în martie anul trecut.

Între timp, prințul William, în vârstă de 38 de ani, și Kate Middleton, în vârstă de 38 de ani, petrecut perioada de pandemie în casa lor din Norfolk, Anmer Hall, împreună cu copiii lor, prințul George, de șapte Prințesa Charlotte, de cinci ani, și prințul Louis, de doi ani.

Expertul regal Katie Nicholl a declarat pentru Entertainment Tonight că familiile s-au bucurat de „apeluri telefonice și video” de Crăciun și Anul Nou, unde și-au prezentat cadouri reciproc, spunând:

„Relația este mult mai bună decât era. Pentru început, ei vorbesc relativ regulat. Au fost foarte legați de sărbători”.

Cu toate acestea, ea a sugerat că relația dintre frați s-ar putea să nu se refacă niciodată la legătura strânsă de care s-au bucurat în trecut. Katie a spus că există „un ocean” între cele două familii, adăugând că frații sunt „pe căi diferite”.

Meghan și Harry își mai doresc un copil

Ea a adăugat că Meghan și Harry „muncesc” pentru un alt copil pentru că „le-ar plăcea să aibă un frate pentru Archie”.

Comentariile sale vin după ce un biograf regal a afirmat că „soluția pe termen lung” a rupturii dintre Prințul Harry și Prințul William este ca ducii de Sussex să se „bucure de libertatea Americii”, în timp ce ducii de Cambridge își dedică viața datoriei.

Vorbind pentru Elle.com, biograful regal Robert Lacey a spus că a crezut că „va exista un fel de împăcare” între ducele de Sussex și ducele de Cambridge anul acesta.

Dar el a spus că relația cu fratele „nu va fi niciodată aceeași”. Robert a spus că lunga „istorie” a fratelui va fi mereu acolo, sugerând că amândoi „au luat ceva diferit” din eșecul mariajului părinților lor.

Expertul regal a explicat că ducele de Cambridge își găsise „puterea” în datoria sa, spunând: „Cel puțin avea această datorie, această responsabilitate de a fi rege, viitorul monarh și trebuia să fie la înălțimea acestui fapt”.

Între timp, el a spus că prințul Harry „a luat o lecție diferită”, adăugând că ducele avea să „meargă pentru dragoste … fără scuze”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI