Prințul William este extrem de îngrijorat. Nu știe ce a făcut Meghan Markle cu diamantele Prințesei Diana

de: Andrei Simion
03 10. 2024

Conform unor surse apropiate familiei regale, se pre că există o situație, cel puțin, ciudată. Se pare că Prințul William este extrem de îngrijorat, având în vedere că nu știe ce a făcut Meghan Markle cu diamantele Prințesei Diana.

Mare tărăboi la Casa Regală, Prințul William este extrem de îngrijorat

Așa cum a fost stabilit, cu mult timp înainte, Meghan Markle a primit în 2017 de la Prințul Harry un inel de logodnă care ar fi inclus două diamante din colecția de bijuterii a regretatei sale mame, Prințesa Diana.

Dar, conform unor surse apropiate Casei Regale, e mare tărăboi, iar Prințul William ar fi îngrijorat de locația actuală a bijuteriilor care au aparținut mamei sale, și care i-au fost dăruite lui Meghan Markle.

Cele două pietre prețioase au fost așezate alături de o piatră din Botswana pe o simplă brățară de aur, potrivit prințului Harry la acea vreme. Se crede că mai puțin de doi ani mai târziu, inelul de logodnă a fost ușor modificat. Se crede că Meghan ar fi arătat pentru prima dată noua versiune, împreună cu un alt inel, la Trooping the Colour în 2019.

Nu știe ce a făcut Meghan Markle cu diamantele Prințesei Diana

Dar, conform acelorași surse, citate de publicația Express, Meghan a fost văzută fără inel la mai multe evenimente din acest an, inclusiv o gală în mai. Ulterior, a fost raportat că acesta ar fi fost „reparat”. Mai recent, Meghan Markle nu a purtat inelul la Jocurile Invictus de luna trecută, unde a fost însoțită de soțul ei.

O altă sursă a declarat pentru revista New Idea că cumnatul ei, prințul William, ar fi îngrijorat de locația pietrelor prețioase ale regretatei sale mame.

Acest lucru vine pe fondul zvonurilor privind o ruptură între el și fratele său, Prințul Harry și Meghan. Cuplul a făcut diverse remarci despre Familia Regală în ultimii ani, inclusiv într-o docuserie anul trecut.

Sursele spun că inelul pare să fi „dispărut”

O sursă a ridicat întrebări cu privire la locul în care se află inelul de logodnă purtat de Meghan Markle, care a fost vizibil absent la un eveniment recent din Germania.

Ducesa de Sussex, care s-a căsătorit cu prințul Harry în 2018, este de obicei văzută purtând cu mândrie inelul, ceea ce a dus la speculații și îngrijorare în rândul membrilor familiei regale din Marea Britanie.

Aceștia au declarat că inelul pare să fi „dispărut” și nu are sens ca Meghan să nu îl poarte.

„Este sigur să spunem că a declanșat clopote de alarmă la Palat. Prințul William a dat de veste prin intermediul prietenilor comuni că vrea să știe ce se întâmplă. Faptul că nu știe unde sunt este deranjant pentru William”.

S-a mai sugerat că prințul William este în special protector față de moștenirea lăsată de mama sa, bijuteriile ei fiind considerate o parte importantă a acesteia. Sursa a adăugat că amintirile pe care le are cu ea purtând fiecare piesă „nu vor dispărea niciodată”.