14 sept. 2023 | 18:50

Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry. S-a aflat acum

Monden
Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry. S-a aflat acum
Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry. S-a aflat acum

Meghan Markle și Prințul Harry sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi soți sunt în atenția publicului, mai ales în ceea ce privește mariajul lor, care este analizat atent. Un detaliu interesant a provocat controverse: lipsa inelului de logodnă de pe degetul Ducesei.

Adevărul despre inelul de logodnă al lui Meghan Markle

Se vorbește tot mai mult despre un presupus divorț între Meghan Markle și Prințul Harry. Mai multe surse spun că lucrurile nu mai merg între ei și ar fi tot mai aproape de separare, iar orice gest al lor hrănește acest zvon.

Fanii cu o atenție deosebită au remarcat că la Jocurile Invictus din 2023, Ducesa de Sussex a fost văzută în public fără inelul de logodnă. L-a purtat mereu, încă din 2017, când a fost cerută în căsătorie, dar acum a lipsit cu desăvârșire.

A venit, însă, și explicația în acest sens. Conform informației provenite de la o sursă, inelul pe care Prințul Harry i l-a dăruit lui Meghan Markle cu ocazia cererii lor de acum șase ani, se află în prezent la un bijutier pentru a remedia o mică problemă tehnică.

Ce poveste are inelul de logodnă al lui Meghan Markle

Meghan Markle a apărut, pentru prima dată cu inelul de logodnă, în anul 2017. Atunci a fost făcută publică logodna celor doi, care ulterior și-au unit destinele și au avut parte de o nuntă de vis.

Vezi și: Meghan Markle, gestul care a dat-o de gol! Secretul pe care soția lui Harry a încercat să îl țină ascuns

Pe vremea aceea, o sursă apropiată Casei Regale a dezvăluit pentru E! News că Prințul Harry a fost cel care a creat designul inelului personal și a făcut mai multe solicitări familiei sale în legătură cu acesta.

Inelul a fost confecționat de prestigioasa firmă Cleave and Company, care a fost onorată cu medalii la curtea regretatei Regine Elisabeta. Piatra centrală a acestei bijuterii provine din Botswana, o țară pe care Harry a vizitat-o în copilărie. Tot acolo, cuplul a sărbătorit aniversarea de 36 de ani a lui Meghan.

Adițional, inelul încorporează două diamante exterioare care fac parte din colecția personală a regretatei Prințese Diana, așa cum a dezvăluit anterior o sursă pentru E! News. Banda clasică din aur a fost, de asemenea, aleasă cu grijă de către Harry.

Prințul Harry, semne de la Prințesa Diana

În cartea lui, Spare, Prințul Harry a făcut o mulțime de dezvăluiri, care mai de care mai interesante. A vorbit și despre mama sa, regretata Prințesa Diana, care i-a lăsat un mare gol în suflet atunci când a decedat.

Vezi și: Ce i-a interzis Prinţul Harry lui Meghan Markle să facă. Are legătură cu Prinţesa Diana: „A devenit iconică”

Prințul Harry a avut o relație specială cu cea care i-a dat viață și nu a putut trece peste tragedie. Acesta a dezvăluit că a mers la o femeie cu puteri supranaturale, care l-a ajutat să ia legătura cu Prințesa Diana în lumea de dincolo. Mama sa i-ar fi transmis un mesaj important.

„Trăiești viața pe care ea nu a putut să o trăiască. Trăiești viața pe care ea și-a dorit-o pentru tine”, i-ar fi spus femeia.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Copacul care vă schimbă viața. Aduce sănătate și prosperitate
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro