29 sept. 2024 | 14:10

Meghan Markle și-a îndepărtat intenționat copiii de familia regală. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de un apropiat

Știri generale
Meghan Markle și-a îndepărtat intenționat copiii de familia regală. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de un apropiat

Expertul regal Hugo Vickers crede că Meghan Markle își distanțează intenționat copiii, Archie și Lilibet, de Familia Regală pentru a avea control asupra educației lor. După ce cuplul s-a retras de la îndatoririle regale și s-a stabilit în California în urma „Megxit” din 2020, ei își cresc copiii departe de influența monarhiei, adoptând un stil de viață distinct american.

Un insider sugerează că Meghan și Harry au opinii diferite despre creșterea copiilor. Meghan vrea să îi crească pe Archie și Lilibet ca „adevărați americani”, minimizând expunerea lor la tradițiile regale.

Se tatuează Prințul Harry?

UK. Meghan Markle ripostează: Apără împotriva acuzațiilor de „dictator terifiant”. Expertul regal Hugo Vickers consideră că Meghan Markle își distanțează intenționat copiii, Archie și Lilibet, de Familia Regală pentru a controla educația lor. De când cuplul s-a retras de la îndatoririle regale și s-a stabilit în California în urma „Megxit”-ului din 2020, ei își cresc copiii departe de influența monarhiei, adoptând un stil de viață specific american.

Un insider sugerează că Meghan și Harry au viziuni diferite asupra parentingului. Meghan ar dori să-i crească pe Archie și Lilibet ca „adevărați americani”, minimizându-le expunerea la tradițiile regale.

Vickers a afirmat că, prin centrul vieții lor în California, Meghan reușește să păstreze un anumit control în fața provocărilor complexe și a scrutinului public cu care se confruntă cuplul de când au renunțat la rolurile regale.

Expertul și-a exprimat regretul pentru conexiunea limitată a lui Archie și Lilibet cu moștenirea lor regală, menționând că au avut puțină expunere la rădăcinile britanice și nu au fost parte din evenimente regale importante.

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de un apropiat

Această decizie, conform lui Vickers, ar putea însemna că ei ratează o înțelegere mai completă a istoriei familiale și a identității culturale.

De asemenea, Meghan a evitat să călătorească în Marea Britanie și nu le-a permis copiilor să facă călătoria cu Harry, distanțându-i și mai mult de rudele lor regale.

Ca urmare, Lilibet nu l-a întâlnit niciodată pe bunicul său, Regele Charles al III-lea, iar legăturile copiilor cu familia britanică rămân minime.

„Adică, sunt sigur că [Meghan] vrea să aibă control”, a declarat el pentru The Sun.

„Cred că problema pentru copii, din perspectiva mea, este că, deși probabil se bucură de o copilărie plăcută în California, și sunt siguszr că este un loc minunat pentru a crește, va veni un moment în care vor realiza că sunt veri cu Familia Regală Britanică și că ar fi putut participa la tot felul de evenimente la care participă copiii Prințului William.

„Și, din câte văd, nu par să își cunoască deloc verii, iar acest lucru trebuie să fie destul de complicat și dezamăgitor pentru ei.

„Vorbind despre valorile familiale, să nu uităm că nu este vorba doar de Rege ca bunic pe care nu l-au întâlnit.

„Nu l-au întâlnit nici pe tatăl lui Meghan Markle, care locuiește la doar 70 de mile distanță. Știm că el este foarte supărat și îngrijorat din cauza asta.

„Adică, este frumos pentru copii să își întâlnească bunicii, pentru că face parte din a fi parte a unei familii.

„Este cu adevărat responsabilitatea Prințului Harry să facă efortul. Dacă vrea ca copiii să îl cunoască [pe Charles], ar trebui să depună efortul de a-i aduce.

„Simplu ca asta. Sunt sigur că Regele ar face întotdeauna timp pentru el dacă ar face asta, dar nu pare să existe o mare dorință de a o face.

„Așadar, sunt puțin sceptic când vorbesc despre valorile familiale pe care le susțin.”

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Orașul din România de unde pleacă toți locuitorii. Zona este superbă, cândva era un important centru industrial, însă oamenii nu mai vor să locuiască aici
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Usturoiul, planta bună la toate. Ne scapă și de kilogramele în plus
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Caută semnul pe cutie! Medicamentele pe care șoferii nu trebuie să le ia. Vor rămâne fără permis
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
BANI mai MULȚI LA PENSIE! CE ADEVERINȚE trebuie DEPUSE de FAPT
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu se ocupă Cristina Nimereală, fosta concurentă Insula Iubirii. E de nerecunoscut
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro