Cât costă bijuteriile cu care Meghan Markle a apărut în Europa după ce a ieșit din familia regală. Mulți o vor invidia

Cât costă bijuteriile cu care Meghan Markle a apărut în Europa după ce a ieșit din familia regală. Mulți o vor invidia
Ducesa de Sussex a strălucit în Olanda

Ducele și ducesa de Sussex au sosit la Jocurile Invictus din Olanda. Este pentru prima dată când prințul Harry și Meghan Markle apar împreună în Europa în public. Cei doi s-au retras ca membri ai familiei regale de rang înalt în 2020. Au vizitat Castelul Windsor pentru a o vedea pe monarh în drumul lor spre Haga, din SUA, unde locuiesc acum. Prințul Harry a fondat jocurile pentru a ajuta veteranii militari răniți. Jocurile din acest an au început sâmbătă și durează până pe 22 aprilie.

Prințul Harry și Meghan Markle la Jocurile Invictus din Olanda

Evenimentul este primul la care cei doi participă public de la retragerea din Casa Regală în 2020. Cuplul, care nu a mai fost împreună de această parte a Atlanticului din 2020, l-a văzut și pe prințul Charles în timp ce se afla la castelul Windsor, a relatat ziarul The Sun.

La sosirea la jocuri, cuplul, ambii îmbrăcați în costume, s-a îndreptat spre o recepție pentru prietenii și familia participanților, sub soarele cald din Zuiderpark, unde se desfășoară jocurile. O echipă de filmare s-a alăturat cuplului la jocuri ca parte a filmărilor pentru un serial Netflix numit Heart Of Invictus.

Ducesa de Sussex a strălucit în Olanda

Dar ce a atras privirile celor aflați în Zuiderpark, a fost costumul alb de 4.000 de dolari pe care Meghan Markle l-a purtat la deschiderea jocurilor. În afară de superbul costum, ducesa de Sussex a mai purtat la mână un ceas Cartier în valoare de 23.000 de dolari. Respectivul ceas i-a fost făcut cadou de către Prințul Harry, acesta aparținându-i Prinţesei Diana.

Și pentru a fi în ton cu ceasul de la mână, Meghan Markle a purtat și o pereche de cercei, tot Cartier, în valoare de 15.000 de dolari, și, bineînțeles, inelul de logodnă estimat la 350.000 de dolari. Conform unei evaluări, valoarea totală a bijuteriilor purtate de Meghan Markle la acest eveniment, se ridică la aproximativ 400.000 de dolari.

Ducele și ducesa de Sussex în vizită la Regină

Vizita celor doi la regină a avut loc după ce s-a anunțat că aceasta nu va participa la slujba religioasă din dimineața de Paște din acest an, după ce a renunțat deja la slujba de joi, pentru prima dată din 1970, conform celor de la BBC.

Monarhul în vârstă de 95 de ani are probleme de mobilitate și nu a apărut la mai multe evenimente recente, inclusiv la slujba anuală a Commonwealth-ului. Luna trecută, prințul Harry a lipsit de la o slujbă de comemorare a bunicului său, ducele de Edinburgh, la Londra, dar la acea vreme un purtător de cuvânt a declarat că speră să își viziteze bunica în curând.

Vizita în Europa are loc în contextul în care Prințul Harry contestă în instanță decizia guvernului britanic de a refuza securitatea poliției în timpul vizitelor sale din SUA. Avocații săi au declarat anterior că Marea Britanie „va fi întotdeauna casa lui” și că „este de la sine înțeles că el dorește să se întoarcă pentru a-și vedea familia și prietenii”.