Ce s-a întâmplat, de fapt, între Prințesa Diana și Prințul Charles cu doar o zi înaintea nunții. Dezvăluirea uluitoare făcută după zeci de ani

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Prințesa Diana și Prințul Charles cu doar o zi înaintea nunții. Dezvăluirea uluitoare făcută după zeci de ani
Prințul Charles și Prințesa Diana în timpul Turului Regal în Toronto, Canada. (foto: Tim Graham/Getty Images)

Au trecut 23 de ani de la dispariția tragică a Prințesei Diana, Prințesă de Wales. Dar asta nu înseamnă că moartea și viața ei, alături de familia regală, nu este încă subiect de discuție.

Prințesa Diana și drama din spatele usșilor închise

De la moartea Prințesei de Wales s-au scris cărți, au fost făcute documentare și au apărut multe voci care au scos la iveală multe lucruri. Au fost multe drame în spatele ușilor închise de la Palatul Bukingham, lucruri dezvăluite și de Prințesa Diana.

Alte lucruri, la fel de dramatice, au fost scoase la iveală de apropiați ai fostului cuplu regal, și nu numai. Într-un documentar recent au apărut noi informații despre adevărata relație dintre Prințul Charles și Diana.

În documentar se relatează despre unul din episoadele, poate cele mai dure, întâmplate exact cu o zi înainte de marea nuntă regală a celor doi. Se spune că Prințul Charles i-ar fi spus Dianei că nu a iubit-o, cu o seară înainte de nunta lor.

Prințesa Diana
Prințesa Diana și dramele de la palat

Motivul acestei destăinuri ar fi fost că nu a vrut să se căsătorească „pe o premisă falsă”. Astrologul Penny Thornton, pe care Prințesa de Wales a început să îl consulte în 1986, a fost cel care a relatat episodul. Astrologul a mai spus că acest fapt și conștientizarea că soțul ei nu o iubea a lăsat-o pe principesa Diana „devastată”. La un moment dat nu a mai dorit să meargă mai departe cu căsătoria, mai spune Penny Thornton.

”Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care mi le-a spus Diana a fost următorul. Cu o seară înainte de nuntă, Charles i-a spus că nu o iubește. Cred că Charles nu a vrut să continue cu nunta pe o premisă falsă. A fost devastator pentru Diana. Nu a vrut să meargă mai departe cu nunta în acel moment. S-a gândit să nu mai participe.”, spune Penny Thornton.

Dezvăluiri halucinante în documentarul ”The Diana Interview: Revenge Of A Princess”

Astrologul a făcut afirmațiile în noul documentar al ITV, care a fost difuzat aseară de postul britanic. În același documentar se analizează și interviul acordat de Prințesa Diana, interviul Panorama, dat de aceasta la câțiva ani de la divorț.

Noul documentar în două părți al ITV spune povestea din spatele interviului Prințesei de Wales din 1995 cu domnul Bashir, care a șocat națiunea și, în acest proces, a amenințat viitorul monarhiei și al BBC. Au trecut 25 de ani de când Marea Britanie o urmărea pe Diana cu sufletul la gură. Acest nou documentar aduce în față martorii poveștii Prințesei Diana și a Prințului Charles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI