Katy Perry a născut ieri. A publicat prima poză a fiicei sale cu Orlando Bloom

Katy Perry a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Daisy, iar prima fotografie cu micuța, publicată de tatăl ei, actorul Orlando Bloom, a făcut furori pe internet. Mai multe detalii, în acest articol.

Katy Perry a născut a născut o fetiță

Celebra cântăreață Katy Perry a devenit, ieri, mămică! Vestea cea mare a fost făcută de tatăl micuței Daisy Dove Bloom, actorul Orlando Bloom, care a postat o fotografie adorabilă cu cea mică, via UNICEF, organizație unde el și logodnica sa sunt amabasadori.

„Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.

De când cu COVID-19, viața multor non născuți este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme“, au spus, într-un comunicat, proaspeții părinți.

Cântăreața a vrut să-și ia viața

Orlando Bloom mai are un băiat, în vârstă de 9 ani, din căsnicia sa cu modelul Miranda Kerr. Acum este pe culmile fericirii, dar Katy Perry a avut și momente în care simțea că viața ei nu mai are sens.

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți
Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți

Totul se întâmpla în anul 2017, când ea și celebrul actor s-au despărțit pentru prima dată. De parcă nu ar fi fost de ajuns, nici albumul pe care l-a lansat atunci nu a avut mare căutare pe piață. Cu mintea inundată de gânduri negative, artista a fost pe punctul de a se sinucide.

Lucrurile s-au aranjat însă, iar Katy Perry și actualul ei logodnic și tatăl fetiței pe care o au împreună, s-au împăcat.

„Recunoștința este probabil singurul lucru care m-a salvat, pentru că altfel m-aș fi scufundat în propria tristețe”, mărturisea artista.