Prințul Harry își face debutul în TV! Unde îl vei putea vedea, dacă te interesează persoana sa

Prințul Harry își face debutul în TV! Unde îl vei putea vedea, dacă te interesează persoana sa
Prințul Harry va apărea la televizor

Prințul Harry dă lovitură după lovitură! Acesta se află în atenția tuturor în ultima vreme după ce el și soția lui i-au oferit un interviu exploziv vedetei Oprah Winfrey despre viața din Familia Regală. S-ar crede că el și-ar fi dorit să se oprească aici, mai ales pentru că rudele sale faimoase au trecut printr-o perioadă extrem de grea după ce Prințul Philip s-a prăpădit, dar se pare că nu este cazul și își va face debutul în TV!

Prințul Harry va putea să fie urmărit la TV. De ce proiect se va ocupa acesta

Prințul Harry naște o mulțime de controverse. După ce a discutat cu Oprah Winfrey și i-a oferit informații ce au fost date în direct despre rudele sale cu sânge albastru, acesta pregătește o colaborare cu vedeta de televiziune. Nepotul Reginei Elisabeta va lansa alături de aceasta un serial ce abordează subiectul sănătății psihice.

Documentarul tip serial, denumit ‘The Me You Can’t See’, îi va urmări pe Prințul Harry și Oprah Winfrey discutând cu vedete uriașe de la Hollywood. De asemenea, a fost dezvăluit și un trailer ce a surprins fanii, mai ales pentru faptul că se credea că nepotul Reginei Elisabeta nu o să mai ofere informații despre rudele sale după ce a participat la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip.

În trailer-ul lansat, Ducele de Sussex apare alături de soția sa, Meghan Markle. Este sugerat faptul că nepotul Reginei Elisabeta o să discute despre trauma pe care a trăit-o după moartea mamei sale, Prințesa Diana, mai ales pentru că au fost incluse imagini de la înmormântarea ei din 1997. Prințul apare cu capul plecat în timp ce sicriul în care se află mama sa fără suflare trece pe lângă el, semn că a trecut prin momente cumplite.

Unde va putea să fie urmărit Prințul Harry

Noul proiect va putea să fie urmărit pe Apple TV începând cu ziua de vineri. Prințul Harry și Oprah Winfrey joacă rolul de producători executivi și s-au asigurat că totul o să decurgă perfect. Pe lângă faptul că fanii o să poată să îl cunoască din ce în ce mai bine pe cel ce a renunțat la îndatoririle regale, mai multe vedete o să discute despre traumele pe care le-au experimentat de-a lungul vieții.

Pe lângă această colaborare cu Oprah Winfrey, Prințul Harry se bucură de contracte ce valorează milioane de lire sterline cu Netflix și Spotify. Acesta a plecat din Marea Britanie și s-a stabilit în America alături de soția sa, Meghan Markle, dar totul le merge ca pe roate. El s-a întors acasă doar când a fost nevoit să participe la înmormântarea Prințului Philip, dar devine mai evident ca oricând că acesta trăiește o nouă viață și nu își dorește să mai stea alături de rudele sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI