Lovitură dură pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Ce au mai pierdut acum

Lovitură dură pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Ce au mai pierdut acum
Meghan Markle și Prințul Harry au avut de încasat o nouă lovitură. Ce li s-a luat

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut multe lucruri încă de când au renunțat la îndatoririle lor regale. Cei doi au plecat din sânul Familiei Regale și au ales să trăiască în America. De atunci, ei au primit lovitură după lovitură, dar cu siguranță nu se mai așteptau să mai piardă ceva cu o foarte mare valoare.

Meghan Markle și Prințul Harry au mai primit o lovitură. Ce se întâmplă cu Ducii de Sussex

Deși Regina Elisabeta le-a retras titlurile și organizațiile de care se ocupau, cei doi și-au început o nouă viață și nu se pot plânge din punct de vedere financiar. Meghan Markle și Prințul Harry au semnat contracte de milioane de lire sterline cu Spotify și Netflix și se pregătesc să își mărească familia în curând, căci o fetiță ce le va completa familia este pe drum. Totuși, ultima lovitură dură i-a luat prin surprindere.

Meghan Markle și Prințul Harry, aveau expuse, la fel ca restul rudelor lor, figuri de ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra. Ca o continuare a faptului că aceștia s-au mutat în America, reprezentanții muzeului au decis să îi mute din secțiunea dedicată Familiei Regale Britanice în aceea de care se bucură celebritățile.

„Harry și Meghan și-au schimbat zonele – Madame Tussauds Londra a mutat figurile prințului Harry și a lui Meghan Markle la locul lor nou-nouț din zona Awards Party pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore la Hollywood.”, au declarat reprezentanții muzeului printr-un comunicat de presă.

Meghan Markle și Prințul Harry, acuzații grave la adresa Familiei Regale. Fanii au fost furioși

Ducii de Sussex au trecut prin multe încă de când au plecat din Marea Britanie. Cei doi s-au stabilit în America, și-au cumpărat o casă și așteaptă ca al doilea copil să vină pe lume după ce fosta actriță a suferit un avort spontan anul trecut. Între timp, a avut loc interviul exploziv cu Oprah Winfrey, unde puține lucruri au rămas nespuse.

În discuția pe care aceștia au avut-o cu vedeta de televiziune au ieșit la iveală detalii șocante despre rudele lor regale. Ei au povestit că, pe când Meghan Markle era însărcinată cu micuțul Archie, un anumit membru din Familia Regală l-a întrebat pe soțul său cât de închisă va fi pielea micuțului atunci când se va naște. După ce s-a aflat totul, fanii au avut reacții furioase.

„În acele luni de sarcină, în timpul acelor discuții despre faptul că nu îi vor acorda titlul și nu i se va asigura securitatea, au fost îngrijorări legate de ce culoare va avea pielea lui când se va naște”, a zis Meghan Markle.

„Nu voi împărtăși niciodată acea conversație, am fost șocat la acea vreme. Nu, nu mă simt confortabil să spun așa ceva”, a completat Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI