Prințul Harry, criză de nervi după o întrebare a lui William. De unde ar fi început scandalul dintre frați

Prințul Harry, criză de nervi după o întrebare a lui William. De unde ar fi început scandalul dintre frați
Prinții William și Harry, la cuțite. Ce se întâmplă în Familia Regală a Marii Britanii

Scandalul dintre fiii viitorului rege al Marii Britanii a început din nou în urma unei întrebări. Prințul Harry a răbufnit! Ce a făcut prințul William astfel încât să-l enerveze la culme pe fratele său?

Prinții William și Harry au ajuns la cuțite. Soțul lui Meghan Markle a răbufnit

Cei care au cumpărat biograia neoficială despre renunțarea Prințului Harry la titlu au aflat că fratele său i-a adresat 5 cuvinte care l-au rănit teribil. Concret, este vorba despre Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family (n.r. – Găsirea libertății: Harry și Meghan și crearea unei familii regale moderne).

Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand au dezvăluit că totul s-ar fi întâmplat în momentul în care Harry și-a anunțat fratele că urmează să se logodească. Ducele de Cambridge a fost foarte sceptic în privința alegerii lui. Aici apar detalii precum un divorț la activ în viața viitoarei sale soții și trecutul ei.

Nu doar Prințul William a fost împotriva acestui mariaj, ci și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. În timpul acesta, Harry a susținut-o și a văzut-o mereu cu ochi buni pe aceasta de la apariția ei în Familia Regală a Marii Britanii. Dialogul dintre frați a degenerat din această cauză:

  • Noiembrie 2017: Prințul William i-a spus fratelui său: „Tu ești sigur despre asta?″

Interpretarea Ducelui de Sussex

Ducele de Sussex a interpretat eronat această întrebare și a văzut-o drept o jignire la adresa viitoare soții, dar și a felului în care el în sine a judecat lucrurile. Din acel moment, relația celor doi a început să se răcească din ce în ce mai mult. O sursă a jurnaliștilor de la The Sun au dezvăluit că Harry ‘a luat-o razna’ după acea întrebare. Ulterior, ruptura dintre Prinți a fost confirmată.

„O parte din acest rol și o parte a acestei datorii și a acestei familii, fiind sub presiunea pe care o are, inevitabil, știi, se întâmplă lucruri. Dar uite, suntem frați, vom fi mereu frați. Și cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment, dar voi fi mereu acolo pentru el, deoarece știu că va fi mereu acolo pentru mine.

Nu ne vedem la fel de mult ca înainte, pentru că suntem atât de ocupați, dar știi, îl iubesc foarte mult. Majoritatea acestor lucruri (n.r. – apărute în presă) sunt create din nimic, dar știi, ca frați, știi, avem zile bune, avem zile rele”
Prințul Harry (Sursa: interviu pentru ITV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI