Meghan Markle și Prințul Harry, atac nou la Regina Elisabeta. Ce acuzații îi aduc acum

Meghan Markle și Prințul Harry, atac nou la Regina Elisabeta. Ce acuzații îi aduc acum
Meghan Markle și Prințul Harry, atac nou la Regina Elisabeta.

Meghan Markle și Prințul Harry nu ar fi impresionați de modul în care Palatul a maangeriat acuzațiile făcute de ei la Oprah Winfrey, în timpul celui interviu exploziv care a fost difuzat la începutul acestui an.

Meghan Markle și Prințul Harry, atac nou la Regina Elisabeta

Cei doi cred că regina Elisabeta nu ”și-a asumat” problemele pe care ei le-au semnalat în interviul dat lui Oprah Winfrey și nu sunt impresionați de modul în care acuzațiile lor au fost cercetate.

Amintim că Meghan, în vârstă de 40 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, au șocat opinia publică, după ce au discutat o serie de revendicări în timpul interviului de 90 de minute cu Oprah Winfrey.

La acea vreme, Meghan Markle a susținut că Archie nu a fost făcut prinț din cauza „îngrijorărilor și conversațiilor” despre cât de întunecată ar putea fi pielea lui. Ea a mai povestit și cât de mare a fost pentru ea presiunea de a intra în Familia Regală și cât de puțin ajutor a primit ca să treacă peste.

După difuzarea emisiunii, Palatul a emis o declarație în care spunea că este „întristat” de acuzații, dar a adăugat că „unele amintiri pot varia”.

Acum, într-un nou capitol din cartea Finding Freedom, autorii Omid Scobie și Carolyn Durand, spun că afirmația „nu a trecut neobservată”.

Ei au scris:

„Amintirile reginei pot varia„ comentariul ”nu a trecut neobservat de cuplu, despre care o sursă apropiată a spus că„ nu a fost surprinsă ”că nu a fost o asumare deplină a lucrurilor”.

Meghan Markle și Prințul Harry, părinți pentru a doua oară

După acel interviu, reprezentanții Familei Regale au spus:

„Întreaga familie este întristată să afle cât de solicianți au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat.”.

Amintim că Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară în luna iunie a acestui an. Fosta actriță a născut o fetiță la spitalul Santa Barbara din California, Statele Unite ale Americii. Fetița a primit numele de Lilibeth Diana. Lilibeth este numele de ”alint” al reginei Elisabeta a II-a, străbunica fetiței, iar Diana este numele pus după bunica sa, celebra prințesă Diana. Archie, primul născut al cuplului, are acum vârsta de doi ani.

Meghan Markle a dezvăluit că în vara anului 2020 a suferit un avort spontan.

Urmăriți Playtech.ro și pe