Prinţul Charles şi Camilla fac un pas în relația distantă cu Prințul Harry și Meghan Markle. S-a aflat abia acum

Prinţul Charles şi Camilla fac un pas în relația distantă cu Prințul Harry și Meghan Markle. S-a aflat abia acum
Prințul Charles și Camilla, pas imens în relația cu Prințul Harry și Meghan Markle

Prinţul Charles şi Camilla au făcut un gest neașteptat. Cei doi speră ca relația dintre ei și Ducii de Sussex să meargă spre un drum mai bun și ca distanța dintre ei să fie la domeniul trecutului. Fiul Reginei Elisabeta a II-a ar putea să o întâlnească în curând pe nepoțica ce poartă porecla din copilărie a suveranei. Cum s-ar putea acest lucru? Britanicii sunt surprinși de pașii pe care îi face moștenitorul tronului.

Prințul Charles și Camilla, gest incredibil: ce fac pentru o relație mai bună cu Ducii de Sussex?

Mezina din familia Prințului Harry ar putea avea o primă întâlnire cu bunicii ei regali în următoarele luni. Prințul Charles și soția sa pornesc acum într-un turneu în străinătate. Ducii de Sussex și-au părăsit rolurile regale și s-au mutat în California în urmă cu doi ani.

În timpul acesta, fiica lor a venit pe lume pe data de 4 iunie 2021, la Santa Barbara Cottage Hospital. Numele ei este un omagiu adus străbunicii sale, Regina. Mai exact, face referire la porecla suveranei din copilărie.

Observatorii regali s-au întrebat în ultimul timp dacă familia regală este ținută la curent cu ce se întâmplă în viața micilor moștenitori. Acest lucru s-a întâmplat după ce Meghan Markle a dezvăluit în timpul apariției ei la emisiunea lui Ellen că lui Lili îi dau dinții.

De asemenea, au existat speculații cu privire la momentul în care cei din familie o vor cunoaște pe fetița care împlinește în curând un an. Amintim că Harry a revenit în Marea Britanie doar de două ori de când s-a mutat în America.

Acesta nu a fost niciodată însoțit de soție sau copii. Cu toate astea, iată că ocazia a venit în dreptul său. Charles, Camilla și Ducii de Sussex ar putea să se întâlnească luna viitoare.

Ce va face Prințul de Wales?

A fost anunțat faptul că Prințul de Wales va merge în luna mai într-un turneu regal în Canada pentru a marca Jubileul de platină al Reginei. Cu toții speră că cei bunicii o vor cunoaște în sfârșit pe micuța Lili în acest scenariu.

Cu toate astea, Clarence House nu a confirmat dacă Charles îi va vizita pe Harry şi Meghan în timpul călătoriei sale peste Atlantic.

Călătoria ar fi un prilej bun pentru ca moștenitorul tronului să îl revadă pe Archie, primul copil al Prințului Harry. Mai mult decât atât, băiețelul împlinește vârsta de 3 ani pe data de 6 mai.