De ce și-au numit Meghan Markle și Prințul Harry fiul Archie. Ce înseamnă acest nume

De ce și-au numit Meghan Markle și Prințul Harry fiul Archie. Ce înseamnă acest nume
De ce și-au numit Meghan Markle și Prințul Harry fiul Archie. Ce înseamnă acest nume. Sursa foto: etonline.com

La câteva zile după ce s-au separat de familia regală a Marii Britanii, Prințul Harry (35 de ani) și soţia lui, Meghan Markle (38 de ani), au dezvăluit numele noii lor organizații non-profit. Numele a fost inspirată de prenumele fiului lor, Archie.

De ce și-au numit Meghan Markle și Prințul Harry fiul Archie

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au denumit ONG-ul după numele fiului lor, Archie, în vârstă de 11 luni, respectiv fundaţia „Archewell”.

Frumosul cuplu a sus că atât numele ONG-ului, precum şi numele fiului lor (Archie Harrison Mountbatten-Windsor) au fost inspirate din grecescul Arche, acesta însemnând „sursă a acțiunii”.

De unde vine numele de Archie

Archewell este o denumire ce combină un termen străvechi care înseamnă putere și acțiune și un altul, well, care evocă resursele profunde la care fiecare dintre noi trebuie să apelăm”, a declarat celebrul cuplu.

Archewell va fi o organizație umbrelă care are în plan să includă grupuri de suport emoțional, un website de bună-stare, o rețea multi-media educațională  și propriul lor program caritabil de voluntariat.

Perechea mărturisea și că „vor să facă ceva semnificativ, ceva care să conteze”.

De ce și-au numit Meghan Markle și Prințul Harry fiul Archie
De ce și-au numit Meghan Markle și Prințul Harry fiul Archie. Sursa foto: pagesix.com

De asemenea, prinţul Harry şi Meghan Markle nu au anunţat o dată a lansării ONG-ului, şi au spus organizația va fi lansată la „momentul potrivit”. „În fața posibilității ca aceste informații să fie difuzate de presă, ne-am simțit dornici să împărtășim povestea din spatele a ceea ce ne dorim ca această organizație să reprezinte”, au mai spus cei doi.

Meghan Markle ar putea redeveni actriţă

După despărţirea de familia Regală, Harry și Meghan Markle locuiesc în prezent în aria metropolei Los Angeles, SUA. După momentul anunţului de despărţire de familia Regalp, familia a locuit pe Insula Vancouver.

Aceştia au mai spus că îşi vor împărţi timpul între Marea Britanie şi America de Nord. „A fost dintotdeauna planul lor de a se stabili ulterior în California, având în vedere că vor lucra în Statele Unite”, a declarat o sursă.

Meghan Markle se simte puternic legată de Canada. Aceasta a petrecut 6 ani în Canada filmând serialul american Suits. Fosta actriță s-a născut și a crescut în Los Angeles, SUA.

Doria Ragland (63 de ani), mama Ducesei, locuiește de asemenea în LA. Vestea mutării cuplului a vemit în urma speculațiilor cum că Meghan Markle și-ar putea relua cariera de actriţă.

Harry privește înainte spre viitorul alături de familia sa. Vor petrece timp în California … Nu privește înapoi”, a declarat o sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI