04 ian. 2024 | 17:34

Prințul Andrew și Bill Clinton, implicați în scandalul de pedofilie al lui Jeffrey Epstein. S-a aflat azi la tribunal

News
Prințul Andrew și Bill Clinton, implicați în scandalul de pedofilie al lui Jeffrey Epstein. S-a aflat azi la tribunal
Prințul Andrew, Bill Clinton și scandalul de pedofilie al lui Jeffrey Epstein. Ce dezvăluie documentele eliberate la tribunal.

Nume importante la nivel internațional sunt menționate în scandalul de pedofilie al lui Jeffrey Epstein. Două dintre ele sunt: Prințul Andrew și Bill Clinton. Ce s-a aflat în urmă cu puțin timp la tribunal.

Scandalul de pedofilie al lui Jeffrey Epstein

În martie 2005, autoritățile din Florida au deschis o anchetă în cazul lui Jeffrey Epstein, după ce o fată în vârstă de 14 ani a acuzat că a fost molestată la conacul omului de afaceri. Un an mai târziu, bărbatul a fost arestat de poliție și acuzat de multiple infracțiuni sexuale cu minori.

În iunie 2006, Jeffrey Epstein a fost declarat inculpat într-un dosar de incitare la prostituție. FBI a deschis o anchetă federală asupra afaceristului, o lună mai târziu, care a implicat mai multe persoane acuzatoare din Florida, New York și alte state americane.

Eliberat din închisoare, apoi închis din nou

Jeffrey Epstein a pledat vinovat într-un caz în care a fost acuzat de solicitare a prostituției și în altul în care a fost acuzat de solicitarea de servicii de prostituție din partea unui minor. A fost condamnat la 18 luni de închisoare și 1 an de muncă în folosul comunității. A fost raportat ca infractor sexual.

În iulie 2009, Jeffrey Epstein a fost eliberat din închisoare, ca în iulie 2019 să fie arestat într-un dosar în care a fost acuzat de autoritățile federale de trafic sexual la New York. Afaceristul a fost acuzat de „crearea și menținerea unei rețele de minore în mai multe state pentru a le abuza și exploata sexual”.

În anul 2019, Jeffrey Epstein a fost găsit mort în închisoarea federală din New York (10 august). Biroul legiuiștilor a considerat că moartea sa a venit pe fondul unei tentative de suicid.

Te-ar putea interesa și: Melinda divorțează de Bill Gates din cauza lui Jeffrey Epstein? Dezvăluiri șocante despre relația lor

Cazul Virginia Roberts Giuffre – Ghislaine Maxwell

Virginia Roberts Giuffre a dat-o în judecată pe asociata omului de afaceri, Ghislaine Maxwell, pentru defăimare, în septembrie 2015. Ghislaine Maxwell a fost arestată și acuzat de crime sexuale de procurorii federali din New York în iulie 2020.

Virginia Roberts Giuffre l-a dat în judecată și pe Prințul Andrew, potrivit Legii privind victimele minore din New York, în august 2021. L-a acuzat pe acesta că a agresat-o în anul 2001, când avea 17 ani. Prințul neagă orice acțiune greșită sau care ar fi încălcat legea.

Virginia Roberts Giuffre și Prințul Andrew au ajuns, în cele din urmă, la un acord în februarie 2022, de retragere a acuzațiilor în schimbul unei sume, potrivit surselor, de 7,5 milioane de lire sterline.

Ghislaine Maxwell a fost condamnată pentru multiple acuzații, printre care și trafic sexual, conspirație și transportul unui minor pentru activitate sexuală ilegală, în decembrie 2021. Asociata afaceristului Jeffrey Epstein a fost condamnată în iunie 2022 la 20 de ani de închisoare.

Te-ar putea interesa și: Documentarul care te ține lipit de TV: „Victimele lui Jeffrey Epstein” și scandalul despre abuzurile susținute de milionari și politicieni

Prințul Andrew, menționat de peste 70 de ori în o mie de pagini din dosar

În decembrie 2022, un judecător a decis dezvăluirea documentelor care făceau parte din dosarul de defăimare pe care Virginia Roberts Giuffre l-a deschis împotriva lui Ghislaine Maxwell. Primele 40 de documente au fost eliberate miercuri, 3 ianuarie 2024. Alte sute de detalii urmează să fie dezvăluite.

Prințul Andrew este menționat de peste 70 de ori în aproape 1.000 de pagini de audieri și transcrieri publicate în SUA în legătură cu dosarul de defăimare deschis de Virginia Giuffre împotriva lui Ghislaine Maxwell în anul 2015, semn că ar fi implicat în scandalul de pedofilie al lui Jeffrey Epstein.

Reapariția acuzațiilor împotriva Prințului Andrew este văzută ca un eventual eșec. O astfel de situație periclitează speranțele acestuia de a reapărea public, în viitor, alături de familia regală, spun experții.

Te-ar putea interesa și: Legăturile pedofilului Jeffrey Epstein cu Bill Clinton și Donald Trump. Ce imagini compromițătoare are cu ei

Ce s-a descoperit despre fostul președinte american Bill Clinton

Nu numai Prințul Andrew, ci și alte personalități au fost menționate în documentele din cadrul dosarului, precum: Donald Trump, Al Gore, Kevin Spacey, Michael Jackson și Stephen Hawking.

Și fostul președinte american Bill Clinton a fost amintit în cadrul unei audieri a unei femei. Aceasta a acuzat că Jeffrey Epstein i-ar fi spus fostului șef de stat că „îi plac tinerele”, referindu-se bineînțeles la fete. Purtătorul de cuvânt al președintelui a declarat că acesta nu știe nimic despre cazul de față.

Într-o intervenție pentru CNN, reprezentanții fostului șef de stat american Bill Clinton au confirmat aceeași idee, explicând, de asemenea, că „au trecut aproape 20 de ani de când președintele a avut ultima interacțiune cu Jeffrey Epstein”. Bill Clinton n-a fost acuzat de nicio infracțiune.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Un mare lanț de restaurante fast-food vine în România. Orașul neașteptat în care deschide prima locație
EVZ.ro
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină
Digisport.ro
”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani la rând, pe internet
Adevarul
NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Xtra Night Show. Lovitură grea pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el: „Sunt afectați lângâ ea” / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Spaghete cu ciuperci şi leurdă. Rețetă simplă, sănătoasă și rapidă
EVZ.ro
Xtra Night Show. Gabi Bădălău a depus plângere penală, după scandalul cu Claudia Pătrășcanu! Afaceristul, acuzații de furt: „Mă șantajează” / VIDEO
Spynews
Îți CONFISCĂ pe loc CÂINELE. Este interzis prin lege în România. Amenda e imensă
Capital.ro
Afacerea de succes a unui român care cultivă planta ce l-a uimit pe Regele Charles. "Poate fi consumată ca atare sau făcută compot, gem, sos pentru mâncare"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Xtra Night Show. Lovitură grea pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el: „Sunt afectați lângâ ea” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro