Melinda divorțează de Bill Gates din cauza lui Jeffrey Epstein? Dezvăluiri șocante despre relația lor

Melinda divorțează de Bill Gates din cauza lui Jeffrey Epstein? Dezvăluiri șocante despre relația lor
Melinda divorteaza de Bill Gates din cauza lui Jeffrey Epstein

Melinda Gates l-a avertizat pe soțul ei, Bill, împotriva oricăror contacte suplimentare cu Jeffrey Epstein după ce cuplul a avut o întâlnire incomodă cu infractorul condamnat în 2013. Dezvăluiri șocante despre relația lor. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Melinda divorțează de Bill Gates din cauza lui Jeffrey Epstein?

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, Melinda a răbufnit atunci când a descoperit legătura lui Bill cu Epstei, după ce în septembrie 2013 cuplul a vizitat casa infractorului din zona Upper East Side a New York-ului.

Întâlnirea s-a dovedit a fi un moment de cotitură în relația lui Bill cu Epstein, după ce Melinda Gates i-a mărturisit partenerului său de viață cât de incomodă se simte în preajma infractorului și a spus că nu vrea să aibă nimic de-a face cu el.

Miliardarul și Epstein s-au împrietenit acum 10 ani, în anul 2011, când cel din urmă a acordat un fond Fundației Gates și JP Morgan. Deși la început s-a spus că cei doi bărbați nu au făcut niciodată afaceri împreună, presa internațională a dovedit că infractorul și soțul Mellindei Gates s-au întâlnit, de câteva ori, în trecut.

Când s-au întâlnit pentru prima oară, Epstein avea un cazier impresionant și petrecuse deja un an în închisoare pentru acuzații de prostituție infantilă, deși, ulterior, a fost eliberat.

După prima lor întâlnire, Bill Gates a trimis un e-mail colegilor spunând despre Epstein că „stilul său de viață este foarte diferit și intrigant, deși nu ar funcționa pentru mine”. Întâlnirea cu Melinda a avut loc doi ani mai târziu, în 2013.

De ce divorțează Melinda și Bill Gates, de fapt

Acum câteva zile, Mellinda și Bill Gates au anunțat, oficial, că vor divorța, oferind nici o altă explicație pentru despărțire:

„Nu mai credem că putem crește împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieții noastre”, a declarat Mellinda Gates, comform jurnaliștilor de la Daily Mail.

Întâlnirea lui Bill și Melinda cu Epstein, nedezvăluită anterior, a avut loc pe 20 septembrie 2013, în aceeași zi în care cuplul a avut o apariție publică la New York pentru a accepta Premiul pentru servicii publice Lasker Bloomberg la hotelul Pierre.

La acea vreme, Epstein fusese deja condamnat pentru solicitarea unui minor pentru prostituție în Florida. Câțiva ani mai târziu, el a fost acuzat federal de trafic cu minori și a murit în spatele gratiilor în 2019. Se pare că prietenia dintre soțul ei și Jeffrey Epstein încă o bântuie pe Melinda până în prezent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI