Prințesa Diana, mesaj emoționant fix înainte să moară. Ce a întrebat

Prințesa Diana, mesaj emoționant fix înainte să moară. Ce a întrebat
Care au fost ultimele cuvinte rostite de Prinţesa Diana înainte să moară

Unul dintre cele mai tulburătoare momente din istorie este, cu siguranţă, accidentul în care a pierit Prinţesa Inimilor. De curând, s-a aflat care au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Prinţesa Diana.

Ultimele cuvinte rostite de Prinţesa Diana

31 august 1997 este considerată una dintre cele mai negre zile din istorie. Urmărită de paparazzi, Prinţesa Diana a pierit într-un groaznic accident de maşină, alături de Dodi al Fayed, iubitul acesteia. De curând, pompierul care care i-a acordat primul ajutor a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte rostite de Prinţesa Inimilor.

La 23 de ani de la tragedia care a îndoliat o lume întreagă, Xavier Gourmelon a mărturisit că nu se aştepta ca aceasta să moară pentru că starea ei de sănătate nu părea foarte gravă. Diana a făcut, însă, stop cardiac în drumul spre spital.

“Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască. Rănile interne, însă, au fost prea grave. Am fost foarte trist să aflu că a murit“, a spus acesta.

“Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”, ar fi fost ultimele cuvinte rostite de Prinţesă.

Aceasta se afla la Paris alături de iubitul ei, fiul milionarului Mohammed al Fayed, când a început să fie urmărită de fotografi. În maşină se mai aflau bodyguardul lui Dodi şi şoferul. Singurul supravieţuitor al accidentului din tunelul Pont de l’Alma a fost Trevor Rees-Jones, cel care se ocupa de siguranţă iubitului Prinţesei Diana.

De vină pentru cruntul accident a fost şoferul, conform autorităţilor. Acesta a condus sub influenţa băuturilor alcoolice cu o viteză ameţitoare.

William şi Harry regretă că nu au răspuns la ultimul telefon dat de mama lor

William avea 15 ani iar Harry 12 când au aflat că mama lor s-a stins. Cu doar câteva zile înainte, aceasta îi sunase, însă nu au răspuns pentru că se jucau. Regretul îi urmăreşte şi astăzi, la mai bine de 23 de ani de la moartea Prinţesei.

“Unul dintre cele mai grele lucruri pentru un părinte este să le spună copiilor că celălalt părinte a murit. Dar el a fost alături de noi, a făcut tot posibilul să se asigure că suntem protejaţi. Şi el trecea prin acelaşi proces dureros“, a declarat Harry, citat de Daily Mail.

“Îmi amintesc că m-am simţit complet paralizat. Pur şi simplu mă întrebam de ce eu, ce am făcut greşit? Cred că a fost o decizie foarte grea pentru bunica mea. S-a simţit sfâşiată între a fi bunică pentru noi şi a-şi face datoria de Regină. A vrut doar să-şi protejeze nepoţii.

A avut grijă să ascundă toate ziarele doar pentru ca noi să nu fim afectaţi. Şi, ca să fiu sincer, sunt recunoscător că am avut parte de intimitate pentru a plânge, pentru a ne aduna gândurile şi pentru a ne feri de toată lumea. Nu ne aşteptam ca vestea morţii să aibă un impact atât de mare asupra publicului”, a spus şi William.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI