08 nov. 2020 | 12:27

Principele Nicolae a devenit tată. Modul inedit în care a făcut anunțul venirii pe lume a bebelușului

Monden
Principele Nicolae a devenit tată. Modul inedit în care a făcut anunțul venirii pe lume a bebelușului
Veste fericită la Casa Regală a României! Principele Nicolae a devenit tată

Principele Nicolae a devenit tată! Prințul a făcut anunțul într-un mod inedit. Cum a decis să spună poporului că micuța lui a venit pe lume? După o așteptare emoționantă, strănepotul Reginei mamă Elena a venit cu vestea cea mare.

Principele Nicolae, tată pentru a doua oară. Cum a făcut anunțul venirii pe lume a bebelușului

Principele Nicolae al României a anunțat în cursul zilei de duminică nașterea fiicei sale Maria-Alexandra. Evenimentul a avut loc la spitalul Polizu, din București, iar atât mama, cât și bebelușul se află în stare perfectă. Acesta a anunțat vestea fericită pe pagina sa oficială de Facebook. Prințul a dezvăluit faptul că soția sa a născut în seara de sâmbătă o fetiță sănătoasă. Nepotul Regelui Mihai a emoționat un popor întreg pe data de 1 iunie, când a dezvăluit că Alina Binder e însărcinată. Nepotul regretatului Rege s-a căsătorit cu celebra scriitoare pe data de 30 septembrie 2018 la Biserica Sântul Ilie din Sinaia.

La nuntă au participat 200 de invitați oficiali, dar alte sute de români au stat la porțile bisericii pentru a îi vedea pe miri. Nicolae al României spunea în cadrul unui interviu exclusiv pentru adevărul oferit în urmă cu doi ani că: „Încă nu am ales loc pentru botez, însă Curtea de Argeş este una dintre opţiuni. Trebuie să vorbim nu numai cu Înalt Prea Sfinţitul Calinic, ci şi în celelalte locuri. Printre opţiuni este şi Sinaia. Încă nu am luat o decizie. Mai este timp până la botez, deci avem timp să luăm în calcul mai multe locuri”.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele”

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia me, Alina-Maria şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră şi, în emoţiile acestor clipe, mulţumim cu recunoştinţă pentru sprijinul şi entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă preţuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificil”
Principele Nicolae

Anunțul Prinpelui Nicolae al României. Nepotul Regelui Mihai a deventi tată

Anunțul Prinpelui Nicolae al României. Nepotul Regelui Mihai a deventi tată

Tată a două fetițe

Nicolae Medforth-Mills al României a recunoscut public faptul că este tatăl fetiței Nicoletei Cîrjan, pe nume Iris. După un scandal în toată regula din cauza neasumării paternității, totul a fost clarificat și apele s-au calmat după testul ADN, după 4 ani de la nașterea micuței.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viata acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”
Principele Nicolae

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Capital.ro
Alimentul care trebuie consumat imediat după masa de Paște. Tudor Ciuhodaru: ”Facilitează digestia! Crud, nu din conservă!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro