Prin ce trece, de fapt, Liviu Dragnea în închisoare. Mărturisirea tulburătoare făcută de un apropiat al fostului lider PSD

Prin ce trece, de fapt, Liviu Dragnea în închisoare. Mărturisirea tulburătoare făcută de un apropiat al fostului lider PSD
Prin ce trece, de fapt, Liviu Dragnea în închisoare

Liviu Dragnea trece prin momente grele. Fostul lider PSD se află la închisoare, unde se pare că are probleme de sănătate. Ce a declarat un apropiat de al său.

Liviu Dragnea, probleme de sănătate

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea ar avea probleme de sănătate, cel puțin așa susține Codrin Ștefănescu, un apropiat al fostului politician. Aflat la închisoare, Liviu Dragnea ar avea probleme de sănătate și se simte abandonat și neglijat, după cum anunța Codrin Ștefănescu, într-o postare pe contul său de socializare.

Acesta din urmă făcea, totodată, apel la simpatizanții fostului politician, pentru a-i ridica moralul și a-l susține pe acesta cu vorbe de încurajare.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Codrin Ștefănescu, apel la susținere

În același mesaj a fost menționată și adresa de la Penitenciarul Rahova, pentru cei care vor să-i transmită „o vorbă bună”:

„Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”

Fostul șef al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Condamnarea lui a avut loc în 2019.

Dragnea a fost acuzat că, în calitate de presedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de președinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe șefii Directiei de Protectie a Copilului Teleorman sa le angajeze fictiv si sa le mentina in functii pe două membre PSD.

Dragnea și-a ispășit deja o parte din pedeapsă, la Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul lider PSD este încarcerat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI