Prin ce trece Brigitte Pastramă, chiar în acest moment. Cere ajutorul oamenilor

Prin ce trece Brigitte Pastramă, chiar în acest moment. Cere ajutorul oamenilor

Necazurile se ţin lanţ! Brigitte Pastramă cere ajutorul oamenilor. Ce s-a întâmplat cu vedeta zilele acestea?!

Brigitte Pastramă cere ajutorul oamenilor

După clipul devenit viral în care este agresată de soţul său, Florin Pastramă, şi scandalul cu fiul său, Brigitte are, din nou, probleme. Bruneta a apelat la prietenii de pe Facebook şi Instagram pentru a găsi o tânără care ar fi furat toţi banii încasaţi în șaormeria sa pe o zi întreagă. Se pare că aceasta era angajată doar de câteva zile în fast-food-ul soţilor Pastramă, iar cei doi nu ştiu nimic despre ea.

”Dragi prieteni, vă rog să mă ajutaţi să o găsesc. Această fată, Tanta o cheamă, a lucrat câteva zile la shaormerie, până marţi, când a fugit cu încasările pe o zi întreagă! Vreau ca toată lumea să mă ajutaţi să i găsesc contul de fb, nu se poate să rămână nepedepsita! Vă mulţumesc”, a scris Brigitte, pe Instagram.

Prin ce trece Brigitte Pastramă, chiar în acest moment. Cere ajutorul oamenilor
Prin ce trece Brigitte Pastramă, chiar în acest moment. Cere ajutorul oamenilor

Dacă e să ne luăm după faptul că soţul brunetei vrea să vândă șaormeria, lucrurile nu stau deloc bine din punct de vedere financiar pentru cei doi. Bărbatul cere 57.000 de euro pentru unitate.

”Vând afacere la cheie cu văd format. Cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate. Treu frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical. Maşina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Apatiul are contract de închiriere 10 ani / 900€/lună”, se arată în anunţul publicat de acesta.

Brigitte şi Florin Pastramă au propriul lor show

Brigitte şi Florin sunt, de două săptămâni deja, protagoniştii unui reality-show pe Antena Stars. Noul format include întreaga viață de familie, inclusiv certuri sau tandrețuri. Astfel, cei care îndrăgesc cuplul sau cei care sunt curioși de viața acestora le pot urmări acestora fiecare pas.

„De fiecare dată când am probleme, îi cer ajutorul lui Dumnezeu. Mă aşez în genuchi şi mă rog. Nu pot spune că am o viaţă liniştită. Am doi copii pe care trebuie să îi întreţin, am multe responsabilităţi şi multă lume ne invidiază, lucru care face să avem multe încercări. Cel mai important este că atunci când ne este greu Dumnezeu este alături de noi”, a spus Brigitte.

Relaţia celor doi a început în cadrul emisiunii „Ferma“ de la Pro TV şi s-au căsătorit la scurt timp, în iulie 2019.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI