Brigitte Pastramă ajunge la sapă de lemn! Câți bani îi datorează fiului ei, Robi VIDEO

Banii aduc din nou cearta în familia Pastramă. Brigitte și Robi au reaprins scânteia

Tensiunea nu părăsește casa familiei Pastramă! Noi replici acide și-au făcut loc în dialogul dintre Brigitte și Robert. Cei doi s-au certat și de data asta de la…bani. Ce i-a reproșat afacerista fiului cel mare și câți bani îi datorează el ei acum?

Banii aduc din nou cearta în familia Pastramă. Brigitte și Robi au reaprins scânteia

Tocmai când scandalul dintre Brigitte și fiul ei a părut că s-a aplanat, acuzațiile dure din partea lui Robert au răsărit după înscrierea lui la facultate. Show-ul care îi are drept protagoniști pe soții Pastramă a adus la suprafață multe detalii din spatele războiului deja bine știut dintre mamă și fiu. Bruneta a decis să-i dea banii de drep lui Robi, care-i revin de la o propietate deținută în trecut de regretatul său tată, dar nu în mână, ci să-i achiziționeze un apartament cu ei pentru ca tânărul să locuiască singur.

Amintim că de o scurtă perioadă, Robi s-a mutat la mama lui Florin Pastramă și revine în casa comună doar uneori, în vizită. Socotelile nu prea se mai potrivesc acum, pentru că vedeta a susținut că bugetul familiei nu e pe roze. Mai cu seamă că în tot acest timp i-a împrumutat fiului ei sume care ar trebui scăzute din cei 54.000 de euro datorați, a susținut aceasta. În urma scăderii acestora, banii nu ar mai fi de ajuns pentru achitarea unui apartament, iar aceasta nu mai are fonduri pentru a-l mai susține mulți ani de acum încolo.

„Eu muncesc 10.000 de euro în cinci luni”

„Am dat 10 milioane, ai mai dat tu încă 1 milion tu din banii tăi. Am f***t până acum 10.000 de euro. Eu muncesc 10.000 de euro în cinci luni. Tot eu am ajuns aia rea? Asta înseamnă că sunt luată de fraieră cap coadă. N-am să-i dau 54.000 de euro! Pentru că 2.000 și ceva au fost taxe, 2.500 mașina tura trecută, 70 de miliioane lei vechi a fost mașina de data asta. Că stau eu să-i repar bușiturile lui….Nu-mi convine să muncesc eu și el să spună că nu-i dau bani. Așa a făcut de fiecare dată când i-am plătit absolut toate alea și s-a dus la televizor să spună că n-am făcut nimic pentru el”
Brigitte Pastramă (Sursa: YouTube – Brigitte & Pastramă)

Totul a pornit de la faptul că Brigitte i-a pus pe cardul băiatului banii pentru înscrierea la facultate, dar aceasta a fost plătită, de fapt, și cu un plus venit de la Florin Pastramă, care l-a condus la secretariat. Robert a ascultat-o minute în șir pe mama lui făcându-i un plan al cheltuielilor pentru atunci când va locui singur, iar în timpul ăsta băiatul se gândea deja la alte planuri, lucru care a deranjat-o pe afaceristă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI