VIDEO Brigitte l-a înșelat pe Ilie Năstase cu un interlop! Fiul ei a spus tot adevărul. Ce acuze grave îi aduce

VIDEO Brigitte l-a înșelat pe Ilie Năstase cu un interlop! Fiul ei a spus tot adevărul. Ce acuze grave îi aduce
Brigitte l-a înșelat pe Ilie Năstase cu un interlop

Fiul Brigittei Sfăt lovește din nou! Robi vine cu noi declarații incendiare despre trecutul mamei sale. Tânărul nu a mai suportat minciunile vedetei, iar în urma unor certuri a spus tot adevărul. Ce acuze grave îi aduce  mamei sale?

Brigitte l-a înșelat pe Ilie Năstase cu un interlop

Scandalul dintre mamă și fiu e departe de a se termina. Copilul cel mare al soției lui Florin Pastramă aruncă acuze grave. După contre dure purtate în casa mamei sale, în timp ce ea și soțul său se aflau la masă, acesta a ieșit pe veranda casei țipând adevărul. Totul s-a petrecut după o discuției dintre Sara și tatăl ei natural. Acesta i-ar fi spus să nu-i mai dea acces fratelui ei la cardul pe care afaceristul i-l alimentează. Brigitte l-a întrebat pe Robert dacă are nevoie de bani și pentru ce, pentru a nu mai apela la ajutorul fostului partener al ei, atunci băiatul și-a ieșit din pepeni după ce bruneta a început să-l vorbească de rău pe interlop. Adolescentul a început atunci să-i reproșeze faptul că se ridică pe urma numelor altor oameni în loc să-și facă loc în lume cu propriul nume de familie, pe propriile puteri. Brigitte i-a menționat că ba chiar alții se folosesc de importanța pe care a acumulat-o în anii prezenți în spațiul public, ulterior Robert spunându-i că nu a meritat nici numele Sfăt al tatălui lui biologic, dar nici numele de Năstase, pentru că până și pe el l-a înșelat.

Brigitte: Vezi că ăla e duplicitar. E real, nu e vrăjeală.
Robert: Auzi? Dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu la noi acasă? Și de ce te vedeai cu el, când erai cu Ilie? Duplicitară ești tu, femeie! Fii așa…pe cameră!
Brigitte: Deci în primul rând eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu când eram cu Ilie. Când m-am văzut eu cu Ovidiu? Ți-a băgat numai prostii în cap. Eu de fiecare Paște sau Crăciun îl plăteam să vină la Sara, eu l-am ajutat.
Robert: Vezi că omului nu-i place că vorbeși urât de el și s-ar putea să deschidă gura!

Brigitte, nou scandal cu fiul său
Brigitte, nou scandal cu fiul său

Robi s-a mutat de la Brigitte Pastramă

Fiul cel mare al afaceristei s-a mutat la mama lui Pastramă. Cel mai probabil pentru a estompa energia din casă și pentru a liniști apele, decizia cea mai bună a fost ca Robert să ia distanță în ceea ce privește sânul familei. Pentru că mama lui Florin locuiește singură de când fiul ei cel drag și răsfățat s-a mutat la casa lui, s-a ales ca ea să-i fie sprijin acum.

Robert: Le-am mai cărat eu odată…
Florin Pastramă: Da, de Revelion.
Brigitte: Încăpem?
Florin Pastramă: La ei în mașină, da. Cum să desfac scaunele?
Brigitte: Păi poți să le desfaci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI