Prin ce trece Adda, după ce a slăbit zeci de kilograme. Cântăreața are o mare problemă

Cu ce problemă se confruntă Adda după ce a slăbit miraculos

Adda este una dintre vedetele apreciate din România, mai cu seamă pentru că are o personalitate puternică. Iar asta a demonstrat pe parcursul competiției Asia Express dar și la Te cunosc de undeva. Deși și-a atras un val de critici, artista a devenit și mult mai apropiată de fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Astfel, Adda le-a povestit recent cu ce probleme se confruntă după ce a slăbit zeci de kilograme.

Artista s-a luptat cu surplusul de kilogramele

Cântăreața se numără printre artiștii autohtoni apreciați pentru piesele originale, pe care le compune adesea singură. Însă, dincolo de talent și personalitatea puternică și modul direct de a spune ceea ce gândește au atras simpatia publicului. Vedeta este o prezență constantă în televiziune, dar și online, acolo unde are o comunitate frumoasă de urmăritori. Pentru că Adda a slăbit recent o mulțime de kilograme, acum se confruntă cu o altă problemă, pe care a împărtășit-o cu fanii.

Artista s-a confruntat ani de zile cu kilogramele în plus, însă niciodată nu s-a stresat de acest aspect. Pentru că după nașterea fiului său nu a reușit să ajungă la greutatea dorită, Adda a ales să țină recent o dietă drastică în ultima vreme. Astfel, cântăreața afișează acum o siluetă de invidiat, după ce a dat jos mai multe kilograme. Totuși, problemele sale nu s-au oprit aici. Artista a dezvăluit totul pe contul său de Instagram, unde s-a plâns urmăritorilor cu privire la noua situație.

Adda a slăbit și acum se confruntă cu probleme

Deși nu a avut niciodată o siluetă perfectă, Adda a trăit fără menajamente. Acum însă s-a ambiționat pentru a deveni cea mai bună versiune a sa, din punct de vedere fizic. După zile întregi de muncă și luptă cu poftele culinare, Adda a reușit să slăbească surprinzător și acum se bucură de noua sa înfățișare. Însă un trup tras prin inel și cu siguranță mai sănătos nu înseamnă și lipsit de probleme. Artista a mărturisit că după ce a eliminat din surplusul de kilograme a descoperit o nouă problemă.

Eu am avut un stil de viață nesănătos. Trebuie să iau un tratament, este o dietă recomandată de specialiști, spunea Adda cu ceva vreme în urmă.

Adda a slăbit foarte mult și acum nu o mai încap hainele din garderobă. Deși apreciază că a reușit performanța de a slăbi spectaculos, artista este totuși tristă pentru că nu mai poate îmbrăca hainele preferate. Cu siguranță acest nou aspect o va bucura în final, fiind mereu binevenită o sesiune de shopping pentru orice membră a sexului frumos.

Outfit-ul ăsta îmi plăcea super tare și acum, uitați-vă și voi. Trebuie să îl duc la modificat. Sunt largi rău de tot, a mărturisit Adda pe pagina sa de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI