Imaginea șocantă cu Adda, fără pic de machiaj. Fanii sunt uluiți de realitatea ‘fără Photoshop’

Imaginea șocantă cu Adda, fără pic de machiaj. Fanii sunt uluiți de realitatea ‘fără Photoshop’
Imaginea pentru care a fost felicitată de fani. Cum arată Adda nemachiată

Deşi a apărut în cadrul emisiunii “Asia Express” de mai multe ori cu chipul natural, imaginea postată de curând de Adda în care apare fără pic de machiaj a şocat pe toată lumea. Fanii sunt uluiţi de cum arată artista.

Cum arată Adda nemachiată

Fosta concurentă de la Asia Express şi-a făcut curaj, în urmă cu o lună, să posteze, pe conturile de socializare, o fotografie în care apare cu chipul natural. Se pare că a făcut din asta un obicei pentru că, de curând, Adda a publicat o nouă imagine cu ea fără pic de machiaj. Chiar dacă are probleme cu tenul, artista nu se mai sfieşte să le arate fanilor cum arată în realitate.

Aşa cum era de aşteptat, admiratorii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pe concurenta de la “Te cunosc de undeva!” pentru curajul avut.

“Naturală și frumoasă! Iar vocea… deosebită!”. “Cu sau fără machiaj, ești la fel de frumoasă!”. “Ești frumoasă oricum! Te admir foarte mult și abia aștept să mă uit mâine la TE CUNOSC DE UNDEVA”, au fost câteva comentarii lăsate de fani.

Ce spune Adda despre criticile primite

Deşi de-a lungul timpului a suferit din cauza faptului că oamenii privesc doar “ambalajul”, nu şi omul, Adda a învăţat că rolul său este să cânte, nu să arate mereu ca scoasă din cutie.

“Am încercat toate tratamentele posibile și acum sunt sub un alt tratament. Sper să aibă efect. Dacă nu, mă împac cu mine – asta sunt! Îmi doresc mult să-mi văd fața imaculată, dar poate că trebuie să încep să o iubesc și așa și să nu-mi mai fie frică.icum le-am auzit pe toate. Că sunt așa și așa și pe dincolo. Că nu sunt suficient de, că ar fi bine să. Să ce?! Trăim în era asta a imaginii uneori fără conținut. Și stau să mă întreb – Eu până la urmă de ce sunt aici? De ce m-am apucat de treaba asta? De ce nu am rămas să cânt în baie?

Răspunsul e simplu – vreau să cânt pentru oameni. Pentru oamenii simpli așa ca mine, pentru inimi. Vreau să transmit un mesaj. Nu contează la câți oameni ajunge. Important e să ajungă la cine trebuie.

Și am vocile astea în cap – Trebuie să fii «frumoasă» că dacă nu, nu te place lumea. Trebuie să fii slabă, să vorbești într-un anumit fel, să păstrezi niște aparențe că dacă nu, nu te place lumea. STOP! Pun așa presiune pe mine aiurea! Și toți o facem. Nu doar eu.

Lumea judecă și o să judece mereu. Uită-te și la cei care te judecă. De curiozitate. Să nu crezi o secundă că ei sunt mai buni decât tine! Vorbele pot să te distrugă sau să îți dea putere și motivație”, a scris cântăreaţa pe Instagram.