Prin ce chinuri a trecut Zanni de la Survivor. Momentele dureroase pe care le-a dezvăluit

Prin ce chinuri a trecut Zanni de la Survivor. Momentele dureroase pe care le-a dezvăluit
Prin ce chinuri a trecut Zanni de la Survivor. Momentele dureroase pe care le-a dezvăluit

Zanni de la Survivor s-a destăinuit și a vorrbit despre momentele extrem de dificile prin care a trecut.

Prin ce chinuri a trecut Zanni de la Survivor. Faimosul s-a destănuit unui coleg

La o discuție extrem de sinceră cu Marius Crăciun, Zanni i-a povestit că toată copilăria lui a fost batjocorit de ceilalți. Faimosul a spus că din dorința de a se proteja, a început să se izoleze de toți cei din jur, renunțând la prietenii care i se păreau superficial și preferând să stea mai mult singur.

A realizat că asumarea este o dovadă de curaj și de eliberare a frustrărilor acumulate. Când și-a dat seama de asta, Zanni spune că a devenit o altă persoană, câștigând respectul celor din jur.

„Am renunțat demult la tovarășii mei și i-am iubit pe tovarășii mei.

Dar le-am spus „nu”. Nu știu, nu mă interesează ce vorbiți voi. „Ah, bine că ești tu deștept!”, d-alea. Mă mai jucam cu ei la calculator când eram acasă, că nu aveam ce face. Mă chemau ei pe joc și jucam și eu cu ei. Când îi auzeam din nou de firme, de haine, ce și-a cumpărat cutare.. Și le mai ziceam „băi, dacă mă joc cu voi, dacă mai vorbiți despre asta, simt să ies din joc, că sunteți ratați rău de tot”.

La 17-18 ani, ascultam foarte mult rock, negam tot ce vedeam, eram ignorant. Am fost în etapa aia când aveam ranchiună în suflet, trăiam numai în frustrări, când auzeam de oamenii care reușesc îi înjuram încontinuu. Credeam că sunt inteligent, că e bine cum sunt eu, că-i ignor pe cei din jurul meu, că ei sunt proști. Și că eu sunt șmecher și nu stau cu oricine.

Până într-un timp, când mi-am dat seama că dacă ignor tot ce e în jurul meu, mă închid în mine și nu mă deschid spre a înțelege mai multe, mi-am dat seama că nu am ce face cu viața mea.

Ca să-i fac pe oameni să mă accepte exact așa cum sunt și să nu mai ajung să dezamăgesc pe nimeni sau pe mine, cel mai bine e să te duci din prima să te cunoască oamenii și să le spui defectele și chestiile pe care ei nu le-ar înțelege.

Și m-am dus și am  zis „n-am părinți, eu sunt orfan, n-am părinți!” și toți s-au uitat la mine și n-au mai râs. Că au văzut că sunt asumat. Mi-am dat seama că asta e de fapt psihologic. Oamenii vor lovi unde doare mai tare. Toată copilăria s-a râs de mine. Stăteam într-un cămin în care aia mai mari mă băteau. Până m-am călit și nimic nu mă mai afecta”, a povestit Zannidache.

Zanni, emoționat după ce a aflat că este favoritul publicului

Recent, Zanni a primit cele mai multe voturi din partea publicului. S-a emoționat teribil și a dezvăluit că de multe ori se simte neînțeles.

Le-a mulțumit celor de acasă că sunt alături de el și le-a promis că va face tot ce îi stă în putință să fie la fel de energic ca la început.

 „Mulțumesc din suflet.  Ca de obicei am palpitații, începe să-mi bată inima când spuneți favoritul săptămânii, pentru că îmi doresc ca lumea să mă înțeleagă. 

Adesea mă simt neînțeles, dar vă mulțumesc că sunteți alături de mine și mă votați. Promit celor de acasa să-mi dedic energia pe parcursul emisiunii, chiar dacă uneori mă simt fără vlagă. O să încerc să dau tot ce pot,să fiu ca la început. Sper să mai găsesc energia aia”, a declarat Zanni. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI