Imagini compromițătoare cu Zanni de la Survivor 2021 au ieșit la iveală. Dovada că e un băiat rău

Imagini compromițătoare cu Zanni de la Survivor 2021 au ieșit la iveală. Dovada că e un băiat rău
Imagini compromitatoare cu Zanni de la Survivor 2021 au iesit la iveala

Zanni este, cu siguranță, una dintre cele mai controversate vedete din România. Trapperul face ce face și tot ajunge în centrul atenției mass-media. După ce au apărut în presă imagini cu el de la majorat, de pe vremea când nu avea niciun tatuaj pe corp și faptul că a jucat într-un film, în adolescență, Faimosul a apărut, din nou, în câteva ipostaze inedite.

Imagini compromițătoare cu Zanni de la Survivor 2021 au ieșit la iveală

Zanni a fost prezent la protestele din Piața Victoriei din august 2018, acolo unde manifestanții au avut conflicte violente cu jandarmii. Concurentul de la Survivor România apărea în prim-plan la televizor, iar pe conturile sale de pe rețelele de socializare artistul posta mesaje dure la adresa autorităților și felul în care era gestionată problema protestatarilor.

Zanni sublinia faptul că politicienii care se află la conducerea țării trebuie să se ferească de forța cetățenilor.

„Lumea era întărâtată de atâta inconștiență, un lanț de 50-100 de jandarmi intră în mulțime, de parcă eram prieteni. A sărit lumea să le rupă capul și în coada lanțului, o jandarmeriță și un jandarmeriț alergau alene așa…

Și au poposit în mijlocul curții la câțiva pumni pe cârcă, lăsați singuri de colegi. A fost sinucidere curată…”, a menționat Zanni pe rețelele sociale, după protestele din Piața Victoriei din august 2018.

„Dacă vreți să-i cântați lui Dragnea la trompete…”

Declarațiile controversate ale lui Zannidache au făcut înconjurul internetului în acea perioadă. Faimosul de la Survivor România susținea că oamenii nu ar fi trebuit să fie surprinși de manifestările violente ce au avut loc în Piața Victoriei:

„Au văzut și ei la TV cum se face în Grecia și vor și ei, gata, luăm atitudine… Dar pentru asta îți trebuie caracter, deci ajungi la protest și te oprești la gard, că dacă stai să te gândești mai bine, nu dai gardul la o parte, că tu nu ești așa deranjat. În alte țări, ăștia nu se opresc, pentru că ei n-au permis nici un strop.

Ei se simt insultați și deranjați și vin să-ți rupă… Dacă vreți să-i cântați lui Dragnea la trompete, nu vă mai încruntați atât. Pe mine nu mă interesează PSD-România. Eu sunt doar un călător ce comentează ce vede în jur. Cu timpul, nu contează cine câștigă… ne risipim cu timpul, măcar să nu ne risipim banal”, a completat protejatul lui Alex Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI