Prin ce a trecut Andreea Marin în fosta relație. Ce a făcut bărbatul

Prin ce a trecut Andreea Marin în fosta relație. Ce a făcut bărbatul
Prin ce a trecut Andreea Marin in fosta relatie

Andreea Marin a trecut prin momente dificile în ultima sa căsnicie. Vedeta a mărturisit totul în cadrul unui podcast de-al lui Damian Drăghici. Ce a făcut Tuncay Ozturk în timp ce era căsătorit cu fosta Zână a Surprizelor și cum s-ar fi folosit de ea. 

Prin ce a trecut Andreea Marin în fosta relație

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Cu o carieră impresionantă de mai bine de două decenii în spate, fosta Zână a Surprizelor a reușit să câștige admirația și aprecierea a milioane de români. Deși a avut o viață sentimentală tumultoasă, presărată cu trei căsnicii care au eșuat, diva nu și-a pierdut speranța în iubire, trăind în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de consului Adrian Brâncoveanu.

Până să-și întâlnească sufletul pereche, Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri dificile care ar zdruncina încrederea oricui în promisiunea eternă a iubirii adevărate. Fire discretă și rezervată, frumoasa moldoveancă vorbește foarte puțin despre viața ei privată. Cu toate acestea, există anumite momente în care răspunde și la întrebări mai puțin confortabile.

Invitată, recent, la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Marin i-a mărturisit artistului cât de greu i-a fost să accepte moartea mamei sale precum și dificultățile pe care le-a trăit în mariajele sale.

„Unele relații merg, altele nu. Sunt oameni care apar în viața noastră ca o lecție, sunt oameni care încearcă și nu pot mai mult. Însă orice relație am avut, fie că este vorba de dragoste, de prietenie, relație de familie, am dus lucrurile până la limită. Am luptat pentru fiecare relație, nu am abandonat înainte de vreme, încercând să fac totul. Am greșit, cred eu, cu ani în urmă, când am încercat să fac pe plac tuturor, să nu supăr pe nimeni”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcastului lui Damian Drăghici de pe Youtube.

Cum s-a folosit Tuncay Ozturk de Andreea Marin în timpul căsniciei lor

Andreea Marin a vorbit, în cadrul altui interviu, despre problemele pe care le avea cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, despre care diva a spus că s-a folosit de numele ei pentru a-și face traiul mult mai ușor.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa.

Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a declarat Andreea Marin, scriu cei de la cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI