Andreea Marin și Marina Almășan, victimele unui atac grobian. Ce au pățit vedetele (exclusiv)

Andreea Marin și Marina Almășan, victimele unui atac grobian. Ce au pățit vedetele (exclusiv)
Andreea Marin si Marina Almasan, victimele unui atac grobian

Este scandal în showiz. Andreea Marin și Marina Almășan au fost atacate într-un mod foarte grosolan de către Leonard Miron. Fostul prezentator de la TVR a lansat câteva acuze și vorbe fără cinste la adresa colegelor sale de breaslă din Televiziunea Română, Marina Almășan și Andreea Marin.

Andreea Marin și Marina Almășan, victimele unui atac grobian

Despre fosta zână a surprizelor Leonard Miron a spus că moderează o emisiune care nu are audiență sau succes la public, lucru care a deranjat-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică. Andreea Marin nu a înțeles reacția lui Leonard Miron, specificând faptul că nu-l cunoaște personal, dar este obișnuită ca oamenii să se folosească de numele ei, cu ușurință, pentru a ajunge în centrul atenției mass-media.

 „Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor”, a declarat Andreea Marin pentru fanatik.ro.

Asta nu este tot. Leonard Miron a atacat-o și pe Marina Almășan, iar vedeta nu a stat cu brațele încrucișate și a profitat imediat de dreptul său la replică. Vedeta TVR a rămas șocată de vorbele dure ale fostului prezentator TV, despre care șatena a spus, ironic, că ar putea fi în căutarea unui nou loc de muncă:

„Nu am mai vorbit de foarte mult timp cu Leonard Miron, aşa că nu-mi explic de ce a ales în Săptămâna Mărţişorului ca să se ia de câteva nume cunoscute ale TVR. Probabil e în căutarea unui nou loc de muncă, fiindcă ştim cu toţii că foarte multe companii aeriene au avut enorm de mult de suferit după povestea asta cu pandemia. Aşa că logica lui Leonard Miron ar fi putut fi următoarea: Ia să mai zic eu câte ceva despre diverşi colegi sau colege cu nume, ca să-şi mai amintească lumea şi de mine”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Ce crede Marina Almășan despre acuzele lui Leonard Miron

Marina Almășan este convinsă de faptul că Leonard Miron face tot posibilul pentru a atrage atenția presei și din acest motiv a lansat atacuri grobiene la adresa fostelor sale colege din Televiziunea Română. Vedeta observă felul în care fostul prezentator TVR vrea să își reia cariera în televiziune și acesta ar fi motivul pentru care a decis să se ia de nume sonore din domeniu din România.

„Cu mulţi ani în urmă, nici nu mai ştiu câţi, cu exactitate, mi-am permis să afirm public în diverse discuţii din interiorul TVR că nu mi se pare corect să fii angajat şi la televiziune, şi în paralel, ca steward. Nimic mai mult, iar atunci Leonard Miron nu a avut nicio reacţie. Probabil, mi-o fi dat dreptate, nu ştiu! Pe de altă parte, când vrei să revii în atenţia publică, ce faci?

Lansezi câteva acuze, nici prea-prea, nici foarte- foarte, la adresa unor nume sonore, de preferat din showbiz. Şi lumea începe să se întrebe. Ce are, domnule, cu Andreea Marin sau cu Marina Almăşan şi Miron ăsta? Dar, de fapt, el îşi atinge ţinta, revine în atenţia publicului chiar şi prin metoda asta. Şi, cine ştie, el poate vizează să revină în TVR, dacă un anume job nu mai e viabil? Nu poţi să ştii niciodată ce gândeşte omul!”, a completat Marina Almășan pentru sursa citată anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI