26 feb. 2021 | 09:20

Fostul Andreei Marin a primit decizia tristă. De data asta e clar, nu mai are scăpare

Știri generale
Fostul Andreei Marin a primit decizia tristă. De data asta e clar, nu mai are scăpare
Fostul iubit al Andreei Marin a fost condamnat

Fostul iubit al Andreei Marin a primit decizia magistraților, după ce a fost prins conducând un autoturism, sub infleunța băuturilor alcoolice.

Fostul iubit al Andreei Marin a primit decizia magistraților

Unul dintre cei mai bogați români a fost condamnat definitiv, după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool, apoi s-a urcat la volan.

Omul de afaceri, Mihai Tufan a ajuns în atenția publicului după ce și-a înjunghiat asistenta, iar apoi s-a automutilat. În urmă cu câteva zile, bărbatul a mai primit din partea magistraților încă o condamnare definitivă. Bărbatul a fost prins băut la volan, conform cancan.ro.

Inițial omul de afaceri ar fi negat faptul ca ar fi consumat alcool. Tufan le-a spus anchetatorilor că a băut doar apă plată și că suferă de leucemie.

”Din probele administrate în cauză, respectiv procesul verbal de constatare a infracțiunii și declarațiile martorilor C.R.L. și Z.A.I. reiese că inculpatul era incoerent în vorbire și emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, care a indicat o alcoolemie de 0,91 g/l alcool în aerul expirat. Inculpatul a negat consumul de alcool, arătând că a consumat doar apă plată, fără aport alimentar și că suferă de leucemie și urmează tratamentul corespunzător respectivei afecțiuni”, se arată într-un document, potrivit sursei.

Afaceristul și-a schimbat declarația

Omul de afaceri și-ar fi schimbat ulterior declarația. El ar fi spus că a consumat “400 de ml de palincă de 55 de grade, cu aport alimentar”.

”Fiind audiat în calitate de suspect și ulterior de inculpat, Tufan Emil Mihai a schimbat prima declarație de consum, precizând că a consumat în cursul zilei de 28.07.2017, în intervalul orar 17:20 – 17:40, 400 de ml de palincă de 55 de grade, cu aport alimentar. De asemenea, a revenit asupra declarației inițiale, menționând că nu suferă de nicio boală.

Astfel, inculpatul a precizat că, de la momentul la care a încetat consumul de alcool și până la momentul depistării sale în trafic, s-au scurs doar 5 minute”, se mai arată în documente.

Afaceristul s-a ales cu o condamnare de un an de inchisoare cu suspendare și interzicerea exercitării unor drepturi și plata sumei de 1.500 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. El a mai fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru tentativă de omor.

Anul trecut bărbatul și-a înjunghiat contabila. El fost condamnat, în luna octombrie, la închisoare pentru tentativă de omor.  Judecătorii Tribunalului București au decis că agresorul trebuie să stea după gratii 2 ani, 2 luni și 20 de zile, fiindu-i aplicată și o pedeapsă complementară. Recent, însă s-a decis majorarea pedepsei acestuia, pedeapsa ajungând la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Afaceristul ar fi avut o relație secretă cu Andreea Marin

Conform aceleeasi surse, afaceristul ar fi avut în urmă cu 17 ani o relație secretă cu Andreea Marin. La vremea respectivă vedeta nu era implicată în altă relație.

Mihai Tufan este acționar la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu și Electrocarbon Slatina.