Primul mesaj al lui Marius Csampar, după eliberare. Fusese condamnat la 99 de ani de închisoare

Primul mesaj al lui Marius Csampar, după eliberare. Fusese condamnat la 99 de ani de închisoare
Primul mesaj al lui Marius Csampar, după eliberare. Fusese condamnat la 99 de ani de închisoare

Condamnat la 99 de ani de închisoare pentru patru crime din cele șase recunoscute, Marius Csampar a fost eliberat din închisoare pentru bună purtare. Dar după numai câteva zile de libertate, criminalul în serie care a îngrozit România a șocat din nou.

Marius Csampar a transmis un mesaj halucinant

Marius Csampar urma să stea 99 de ani la închisoare însă a fost eliberat după 22 de ani și 5 luni, după ce doi judecători au constatat că individul acum în vârstă de 45 de ani a dat ”dovezi temeinice de îndreptare”.

Cu toate acestea, chiar cu nouă zile înainte ca cererea de eliberare să fie acceptată, un alt magistrat respinsese solicitarea pe motiv că „fapta pentru care a fost condamnat prezintă un grad de periculozitate socială ridicat”.

”Nu mă pun eu la mintea ta”

Nu a trecut însă mult timp de la eliberare, că Marius Csampar a făcut și primul live pe Facebook, în care i-a adresat câteva cuvinte halucinnate unei persoane care a comentat pe YouTube despre eliberarea sa.

”Nu e treaba ta dacă am meritat sau nu să mă eliberez (…). Nu mă pun eu la mintea ta și nici nu mă voi pune vreodată, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți faci tu de cap întruna”, i-a spus Marius Csampar persoanei respective.
”Vezi-ți de treaba ta, am văzut că ai familie frumoasă, să-ți trăiască! Bine, asta nu ca o amenințare, e ca o urare, înțelegi? Și ca un sfat, să-ți vezi de familia ta. Și lasă-i pe alții să trăiască cum știu și cum pot”, a mai spus acesta, potrivit Libertatea.ro.

Tot în cadrul live-ului, Marius Csampar a povestit că în prezent locuiește într-un motel al cărui patron îi este prieten, motiv pentru care nu plătește nimic.

Marius Csampar a rămas orfan de mamă la vârsta de 12 ani. A crescut pe străzi și a învățat cum să fure și cum să fenteze miliția. A făcut doar 8 clase, iar la 14 ani a dat prima spargere, într-o tutungerie. A primit atunci o amendă penală, deoarece nu putea fi încarcerat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI