21 mai 2021 | 13:10

Primul lucru pe care Iulia Vântur îl face cum ajunge în România. Oprește urgent la un magazin pentru a își cumpăra asta

Monden
Primul lucru pe care Iulia Vântur îl face cum ajunge în România. Oprește urgent la un magazin pentru a își cumpăra asta
Primul lucru pe care Iulia Vântul îl face cum ajunge în România. Oprește urgent la un magazin pentru a își cumpăra asta

Iulia Vântur s-a întors în România și le-a făcut o surpriză părinților săi de Paște. A venit tocmai din India pentru a își vedea familia și acum a vorbit de lucrurile de care îi este cel mai dor atunci când se află la depărtare de casă.

Primul lucru pe care Iulia Vântur îl face cum ajunge în România

Iulia Vântur a spus că a venit acasă de dor și pentru că a vrut să le facă o surpriză părinților de Paște. În plus, a mai dezvăluit vedeta, a avut și puțină treabă în țară.

„Ce să fac, am venit acasă. M-a determinat să vin acasă dorul de ai mei, era și o ocazie specială, am venit de noaptea de Înviere. Și puțină treabă.

Acasă e în România, dar mai am o casă și în India. Păi, mi-am petrecut timpul cu ai mei, dar am de gând să mai merg o dată la Iași. Mai am niște lucruri de rezolvat pe aici, în funcție și de situația din India mă voi întoarce. E foarte greu, în continuare lipsă de oxigen, de medicamentă. Înțeleg că a scăzut numărul de cazuri, dar criza este mare”, a spus ea.

Iulia a povestit că primul lucru pe care îl face când ajunge în România este să se oprească la un supermarket și să își ia pufuleți și pufarine, două gustări pe care vedeta le adoră.

„Opresc la supermarket și îmi iau pufuleți, pufarine. Sunt chestiile de care mi-e tare dor. Deși am avut stoc de pufuleți pentru multă vreme.

Mama când a venit la Londra mi-a adus o valiză întreagă de pufuleți și pufarine și am tras de ele. Oricine vine în India știe că trebuie să îmi aducă pufuleți. Nu asta îmi lipsește cel mai mult, evident că părinții și oamenii dragi. Dacă ne gândim la cele de-ale gurii, da”, a spus ea. 

Ce mănâncă Iulia Vântur în India

În ceea ce privește alimentația din India, Iulia spune că a mai încercat să gătească românește, dar bucatele nu au fost primite cu prea mult entuziasm. 

„Să știi că am încercat o dată. Am făcut chifteluțe cu sos roșu, au ieșit bune. Eu o ajutam pe mama la gătit. Mă ocupam de desert.

Acolo e frumos, miroase drăguț, nu e atât de mult tam-tam. Ce crezi, că n-am învârtit sarmale? Știu să fac de toate, dar e drept, nu am mai gătit de mult. Am mai gătit niște macaroane cu brânză dulce.

Noi în Moldova așa făceam, nu prea s-a înțeles ideea, din păcate, dar mie mi-au plăcut foarte mult. Și nu mai știu, mai făcusem niște ciocolată de casă, din astea. Te simți atașat emoțional de un fel de mâncare.

Dacă le dau lor pufuleți, s-ar putea să nu înțeleagă. Dar eu sunt atât de atașată (…) Nu peste tot se mănâncă condimentat. La noi în casă nu se mănâncă atât de condimentat. E decent, mă descurc. Ei folosesc masala și mai e și masala chai în ceaiul normal negru pun puțin lapte și pudră de masala”, a spus ea. 

Parteneri