Primul lucru pe care îl vezi în imagine, îți trădează caracterul: care este personalitatea ta

O imagine aparent banală a făcut înconjurul lumii în ultima perioadă. Ce vezi în ea, trădează o parte importantă din personalitatea ta. În cazul în care vezi mai multe lucruri, primul este definitoriu pentru tine.

Există multe astfel de trucuri vizuale pe Facebook, dar puține dintre ele trădează elemente din personalitatea ta. În cazul imaginii de mai sus, aceasta conține patru elemente. Dacă petreci suficient de mul timp uitându-te la ea, vei vedea o gorilă, un leu, niște pești și un copac. Toate aceste elemente sunt acolo, dar în funcție de cum ești ca om, unul din ele va fi mai evident decât celelalte.

Dacă vezi un copac, chiar dacă pare cel mai evident din cadru, înseamnă că ai o gândire logică, care pune accent pe creier, mai mult decât pe inimă. Acest mod de a vedea lucrurile te ajută în carieră, dar s-ar putea să ”te saboteze” în viața sentimentală, pentru că nu ești cel mai sensibil din lume. În plus, încercând să găsești logica în toate, s-ar putea să te limitezi, pentru te vei opri în viață la ce crezi că poți realiza cu siguranță, nu la ce îți dorești cu adevărat. Ideal, ar fi să iei și câteva riscuri, să speri la mai mult și să încerci să-ți extinzi orizonturile. Spontaneitatea nu este un lucru rău.

În cazul în care vezi o gorilă, s-ar putea să ai probleme cu încrederea de sine. Te autocritici în situații total nepotrivite. Pui presiune inutilă pe tine, iar dacă ceva nu-ți iese, te critici și mai mult. Partea bună este că îți dorești în permanență să înveți și să avansezi în viață, dar ar trebui să nu dai cu tine de pământ atât de ușor. E bine că ești deschis ocazional la idei noi, dar e trist că uneori te fixezi pe anumite opinii preconcepute și nu mai poți renunța la el. Încearcă să-i asculți mai mult pe cei din jur.

Când vezi leul pentru prima oară, acest detaliu trădează faptul că ești o fire sălbatică, greu de potolit. Te bazezi pe impulsul de moment și pe instinct, mai mult decât pe o gândire logică, rațională. Acest stil de viață este distractiv, dar îi poate râni pe alți oameni. Ar fi bine să fii mai ponderat în interacțiunea cu cei din jur, pentru că afinitatea ta pentru sălbăticie nu are doar părți bune. Ești foarte ambițios și îți place să ajungi de fiecare dată până la capăt, dar ar fi bine să facă asta fără victime. Nu vrei să urmezi opinia populară, ci îți place să fii original, ai spirit de lider. Uneori însă, ai avea mai mult de câștigat dacă ai accepta un pic de ajutor.

Peștele este ascuns în cadru. Dacă l-ai văzut primul, sunt șanse mari să fii o fire introvertită. Îți place să nu ieși din mulțime sau să sari în ochi. Asta nu înseamnă că nu-ți trăiești viața, dar s-ar putea să ai mai mult de câștigat dacă eși un pic mai deschis către aventuri. În rest, iubești natura, viața și oamenii care îți sunt apropiați. Ești iubitor și-i tratezi pe cei din jur cu respect și empatie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI