Câți cai vezi în imagine? Răspunsul îți trădează personalitatea

Câți cai vezi în imagine? Răspunsul îți trădează personalitatea

Cele mai multe teste de personalitate implică un set stufos de întrebări care încearcă să surprindă o sumedenie de scenarii. Excepția vine sub forma imaginii de mai sus în care trebuie să încerci să identifici un număr de cai.

O parte importantă din personalitatea ta este trădată de modul în care percepi lumea din împrejurimi. Din acest motiv, nu este neapărat ciudat faptul că, numărul de cai pe care îi vezi în poza de mai sus trădează caracteristici importante ale personlității tale. Variantele de răspuns sunt multe, dar ne vom axa asupra a trei variante.

Dacă vezi un singur cal, înseamnă că nu este o persoană foarte antetă la împrejurimi și, de cele mai multe ori, te rezumi la analiza lucrurilor de la suprafață. Opiniile și judecata ta sunt influențate de ceea ce vezi la prima vedere, indiferent dacă este vorba de o persoană sau un set de circumstanțe.

Detaliile nu te îngrijorează foarte mult și te numeri printre oamenii care iau decizii într-o manieră rapidă. Avantajul major din a vedea lucrurile în ansamblu, mai mult decât în detaliu, constă în faptul că pentru tine este mai importantă echipa, decât individul. Asta te face un șef mai bun și un membru constructiv al unei echipe.

Dacă vezi între 5-10 cai, înseamnă că ești genul de persoană care ia lucrurile în serios și te străduiești de fiecare dată să faci față cu brio tuturor situațiilor de la muncă. Te străduiești să fii perfecționist, ai minte practică, iar asta te face mai rezonabil cu cei din jur. Te concentrezi bine pe sarcinile și prioritățile de la serviciu.

Întâmpini rareori dificultăți majore în a-ți atinge scopurile și în a materializa proiecte pe care le definești pentru tine. Uneori însă, s-ar putea să faci greșeli și să-ți ”ciobești” imaginea de perfecționist pe care ți-ai creat-o pentru tine. Pe de altă parte, e bine să te mai relaxezi ocazional și poate ți-ai dat seama deja.

Dacă vezi 11 cai sau mai mulți, înseamnă că ești foarte atent la detalii și analizezi totul cu precizie. Vezi detaliile fine care celor mai mulți le scapă. Când ai o sarcină de făcut, o execuți exact cum trebuie făcut, până la ultimul detaliu și îți iese perfect. Nu omiți sau neglijezi nimic, deoarece știi că te ajută să obții perfecțiunea.

Încerci să rezolvi probleme exact așa cum ți le imaginezi în minte, iar asta s-ar putea să te încetinească uneori, comparativ cu cei din jur. Trebuie să faci lucruri bine, dar să nu fii obsedat de detalii inutile. Ești foarte calculat în momentul în care execuți anumite sarcini și, din acest motiv, obții rezultate excelente. Nu ești genul de persoană care se mulțumește ușor și, întotdeauna, te străduiești pentru obținerea a mai mult.