Spune-mi ce lumânare îți place, să-ți spun cine ești: test de personalitate

Un test de personalitate a început să facă valuri online și, deși pare prea simplu, s-ar putea să ascundă mai mult de o fărâmă de adevăr.

Testul pleacă de la imaginea de mai sus ce include trei lumânări. Te uiți fugitiv la imagine și alegi lumânarea care te încântă cel mai mult sau pe cea pe care o simți mai aproape de sufletul tău. Această alegere aparent banală trădează anumite caracteristici ale personalității tale. Ca să-ți faci alegerea mai ușoară, gândește-te ce lumânare este mai frumoasă pentru tine, ce miros ar putea să aibă și care are flacăra mai interesantă.

Dacă ai ales lumânarea albastră, adevărul, onestitatea și dialogul liber sunt foarte importante pentru tine. Ești motivat să-i influențezi pe cei din jur prin cuvinte, iar acest scop în viață te alimentează cu energie. Cea mai mare problemă cu care te confrunți este că deseori nu știi să te oprești din povestit și relatat detalii personale din viața ta. În plus, nu toată lumea este dispusă să-ți asculte relatările și sfaturiel. Încearcă să ții o evidență a ceea ce este bine sau nu să spui celor din jur.

Dacă ai ales lumânarea roșie, ești o persoană foarte pasională care îndrăgește ideea de a fi îndrăgostită. Ești o fire romantică. Familia și relațiile interumane sunt foarte importante pentru tine. Ești darnic și drăgăstos, dar te stresezi mult în momentele în care există neliniște în viața personală. În viața reală, ești în căutarea ordinii și curățeniei. Nu îți place dezordinea și nu simți că aceasta facilitează în vreun fel eficiența. Deși te pricepi destul de bine la a face bani, ești foarte eficient în a-i cheltui, iar asta e o problemă pe care ar fi bine să o ai în vedere.

În cazul în care ai ales lumânarea galbenă, ești o persoană foarte empatică, un om care rezonează cu problemele celor din jur. Ești sensibil la energia din mediul ambiant și ai foarte mare încredere în instinctele tale. Acestea nu te trădează aproape niciodată. Uneori, o persoană sau o locație îți stârnesc un sentiment de neliniște, fără să fii sigur de ce. Important este să ai încredere în ceea ce simți, mai ales că ai o voință puternică și ești ambițioasă. Nimic nu-ți poate sta în cale dacă ți-ai fixat un proiect. Singurul minus major al tău constă în nevoia de a-i ajuta pe cei din jur, chiar și dacă nu-ți cer ajutorul. Uneori, s-ar putea ca aceste gesturi aparent nevinovate să-ți facă mai mult rău decât bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI