25 ian. 2022 | 14:12

Primele imagini cu Iulia Vântur și Salman Khan pe anul 2022. Ce au făcut cei doi împreună VIDEO

Monden
Primele imagini cu Iulia Vântur și Salman Khan pe anul 2022. Ce au făcut cei doi împreună VIDEO
Imagini incredibile postate de Iulia Vântur în mediul online. Cum apare alături de Salman Khan?

Fanii Iuliei Albu au fost plăcut surprinși de noile imagini video pe care blondina le-a postat pe rețelele de socializare. În clipurile emoționante apare alături de nimeni altul decât Salman Khan. Cum au fost surprinși cei doi? Iubirea clar era în aer.

Iulia Vântur și Salman Khan, imagini emoționante: cum s-au lăsat surprinși în 2022?

Iulia Vântur încă îi șochează pe mulți dintre românii care și-o amintesc de la jurnalul de știri sau de la emisiunea ‘Dansez pentru tine’. Vedeta a încheiat o relație de lungă durată cu Marius Moga, a mai poposit puțin în România, ulterior a hotărât să șteargă totul cu buretele și să plece departe de plaiurile mioritice.

Mai exact, blondina a luat cu asalt India, dar nu singură. Aceasta a venit imediat în privirile celui mai celebru actor din noua sa casă – Salman Khan. Fosta știristă se bucură acum tot de celebritate, dar departe de România, familie și prieteni.

Cea din urmă este actriță, cântăreață și prezentatoare în  cadrul emisiunii ‘Big Boss’. Ea nu este foarte darnică în mediul online cu detalii despre viața sa privată și mai ales despre relația cu celebrul star internațional.

Cu toate astea, recent a reușit să surprindă pe toată lumea cu câteva clipuri de la show-ul menționat în care dansa alături de partenerul ei pe o scenă imensă. Internauții au înroșit butonul de like și i-au oferit comentarii care mai de care mai frumoase, complimentându-i apariția pe micile ecrane și munca depusă în toți acești ani.

„Ahhh my loves…..get married soon lovebirds and produce some cute kids…❤️?”/”Iubiții mei…căsătoriți-vă în curând și faceți câțiva copii drăgălași”, a scris un internaut în dreptului unui filmuleț postat de vedetă.

Ce proiect are în India?

„Big Boss e cineva care are multă experiență în domeniu și face bine ce face. Da, e prezentator de vreo 14 ediții. Face o treabă foarte bună, e unul dintre cele mai iubite show-uri din India.

Am mers să promovăm cea mai nouă piesă, a mers foarte bine. E o piesă de dragoste pe care am înregistrat-o pentru un film. Salman a auzit-o, i-a plăcut și a zis că vrea să o păstreze pentru un film al lui. Videoclip-ul a fost lansat pentru un film de-al său, apoi am decis să o lansăm ca single.

Am avut emoții foarte mari pentru că nu e limba mea maternă, nu pot să zic că pot să vorbesc cursiv în hindi, dar am făcut față cumva”, a povestit Iulia Vântur în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur Fan Page (@iulia.vantur)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur Fan Page (@iulia.vantur)

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro