Ce tot încearcă Salman Khan să facă în India pentru Iulia Vântur. Vedeta a recunoscut totul: „El a insistat”

Ce tot încearcă Salman Khan să facă în India pentru Iulia Vântur. Vedeta a recunoscut totul: „El a insistat”
Noi detalii despre Salman Khan și Iulia Vântur. Ce a făcut actorul

Salman Khan și Iulia Vântur trăiesc o poveste de dragoste de foarte mulți ani, iar frumoasa româncă s-a mutat în India, unde a câștigat inimile fanilor. Aceasta a marcat multe reușite în cariera ei, iar recent a participat la o emisiune moderată chiar de cunoscutul star de la Bollywood.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre ultima piesă lansată

Iulia Vântur a avut o apariție fantastică în emisiunea „Big Boss”, moderată de Salman Khan și difuzată în India. Fanii săi au putut să o admire și să asculte noua piesă lansată de aceasta. De asemenea, mulți s-au bucurat când au observat-o pe frumoasa blondină alături de actorul care a cucerit-o.

„Big Boss e cineva care are multă experiență în domeniu și face bine ce face. Da, e prezentator de vreo 14 ediții. Face o treabă foarte bună, e unul dintre cele mai iubite show-uri din India.

Am mers să promovăm cea mai nouă piesă, a mers foarte bine. E o piesă de dragoste pe care am înregistrat-o pentru un film. Salman a auzit-o, i-a plăcut și a zis că vrea să o păstreze pentru un film al lui. V

ideoclip-ul a fost lansat pentru un film de-al său, apoi am decis să o lansăm ca single.

Am avut emoții foarte mari pentru că nu e limba mea maternă, nu pot să zic că pot să vorbesc cursiv în hindi, dar am făcut față cumva.”, a povestit Iulia Vântur în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ce a făcut Salman Khan pentru Iulia Vântur, de fapt

De asemenea, în respectiva emisiune, Salman Khan a pus accent pe numele pe care îl are partenera lui. Iulia Vântur a mărturisit că acesta a vrut să atragă atenția telespectatorilor pentru că de multe ori se face o confuzie și fanii cred că o cheamă Lulia.

„Din nefericire, multă lume face confuzie între litera I și L. Multă lume crede că numele meu e Lulia, el a insistat pe pronunțarea corectă a numelui meu. El a fost cel care a editat videoclip-ul și a muncit foarte mult la el.

Muncește, eu sunt la repetiții, băieții și-au luat o pauză ca să pot să intru în direct. Ne pregătim pentru un turneu în Statele Unite în martie, abia aștept.

Promit că în România pentru că sunt oamenii mei de acasă o să fac un preț bun, vin să cânt cu tot dragul.”, a adăugat vedeta.

„Îmi e dor de vremurile în care prezentam Dansez pentru tine”

De asemenea, Iulia Vântur a vorbit despre faptul că i-a făcut plăcere să prezinte Dansez pentru tine, astfel că își amintește de respectiva perioadă cu mare drag. Vedeta are parte de mulți fani și în România, care îi duc dorul pe micile ecrane, ținând cont că aceasta s-a stabilit în India, unde stă Salman Khan.

„În India atmosfera este destul de relaxată, pare că lucrurile sunt sub control, oamenii s-au obișnuit cu pandemia, nu mai sunt așa de panicați. Evident că încă se iau măsuri, sunt restricții.

Show-ul este de frumos, spectaculos. Îmi e dor de vremurile în care prezentam Dansez pentru tine. A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, foarte specială.”, a mai spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur s-a bucurat de mult succes pe micile ecrane, numeroși români urmărindu-i fiecare apariție cu sufletul la gură. Cu toate acestea, blondina este apreciată și în India, unde și-a construit o frumoasă carieră.