De ce Salman Khan nu o ia de soție pe Iulia Vântur, de fapt. S-a aflat acum adevăratul motiv

De ce Salman Khan nu o ia de soție pe Iulia Vântur, de fapt. S-a aflat acum adevăratul motiv
De ce nu vrea Salman Khan să se căsătorească cu Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani, însă cei doi nu au ajuns în fața altarului. Fanii s-au întrebat dacă aceștia își doresc să se căsătorească în viitor, însă iată că s-a aflat de ce actorul de la Bollywood nu a luat-o de soție până acum pe frumoasa româncă.

De ce nu se căsătoresc Salman Khan și Iulia Vântur

Iulia Vântur și-a găsit liniștea în brațele lui Salman Khan. Vedeta s-a stabilit în India și a reușit să își construiască o frumoasă carieră, bucurându-se de fani și acolo. Mulți admiratori își doreau să o vadă pe frumoasa româncă îmbrăcând rochia de mireasă, însă nu s-a întâmplat acest lucru până acum.

Cei doi preferă să fie cât mai discreți atunci când vine vorba despre viața lor amoroasă, însă actorul s-a decis să discute despre acest aspect. Salman Khan a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe fani. Acesta a mărturisit că nu crede în căsătorie, astfel că nu o să sune clopote de nuntă prea curând la Bollywood.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a transmis Salman Khan, potrivit Times of India.

Ce a spus Iulia Vântur despre o eventuală căsnicie

Nici Iulia Vântur nu este convinsă de faptul că mariajul poate să aducă fericirea, ci, mai degrabă, aceasta pune accentul pe modul în care se înțeleg partenerii într-o relație. Frumoasa româncă consideră că armonia dintr-o legătură amoroasă este cea mai importantă.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare.

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare.

Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el.”, a spus Iulia Vântur, pentru Bollywood Hungman.

Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri. Aceștia preferă să nu ofere extrem de multe detalii despre viața lor amoroasă, însă iată că actorul de la Bollywood a răspuns la o întrebare care stătea de ani de zile pe buzele fanilor.