Primele declarații ale lui Laurențiu Duță după ce s-a vindecat de covid-19. Prin ce a trecut, de fapt

După ce Mihai Budeanu a fost la un pas de moarte din cauza covid-19, acum, Laurențiu Duță vorbește și el despre experiența prin care a trecut cu acest virus.

Primele declarații ale lui Laurențiu Duță după ce s-a vindecat de covid-19

Laurențiu Duță s-a infectat și el, trecând prin clipe digicile din cauza covid-19. Acum, cântărețul s-a vindecat și a povestit totul. Din fericire, el a avut o formă ușoară, iar simptomele nu au fost prea multe.

„Am trecut prin Covid. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome”, a spus Laurențiu Duță.

În plus, cântărețul spune că se vaccinase deja cu prima doză din vaccinul AstraZeneca. Acum, liderul trupei 3 Sud Est așteaptă rapelul.

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt.”, a spus liderul trupei 3 Sud Est.

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, la un pas să moară de covid-19

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost în stare gravă după ce a luat covid-19. Cântărețul s-a refăcut cu ajutorul medicilor și după ce a făcut tratament cu plasmă.

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.

Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie”, era mesajul pe care pagina formației îl postase, la momentul acela.

Din fericire, Mihai s-a vindecat și a fost externat din spital, după eforturile medicilor. El s-a vaccinat recent împotriva covid-19, îndemnându-i și pe ceilalți să facă la fel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI