EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre Mihai Budeanu, internat la ATI. Toată familia lui are covid-19

EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre Mihai Budeanu, internat la ATI. Toată familia lui are covid-19
Cum se simte acum Mihai Budeanu

Solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, care în urmă cu două săptămâni a fost diagnosticat cu nemilosul coronavirus, se simte mai bine. Va fi transferat de la Terapie Intensivă la salon, iar mai apoi va fi internat într-un centru medical de refacere. Surse din apropierea familiei marelui artist au declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că și soția lui, Emilia, dar și cei doi copii ai lor au fost diagnosticați cu aceeași boală, Mihai având mari emoții și pentru cei de acasă.

Informații de ultimă oră despre Mihai Budeanu, internat la ATI

Familia lui Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, a avut mari emoții pentru viața artistului, diagnosticat cu nemilosul coronavirus. Apropiații familiei  au declarat, azi, în exclusivitate pentru Playtech.ro: ”Mihai e mai bine, dar tot în terapie intensiva. Zilele acestea o să fie mutat în salon. O să mai stea și acolo un timp, apoi îi vor duce la un centru de recuperare, încă nu a fost anunțat unde”. Soția lui, Ema, a fost îngrijorată atât pentru starea de sănătate a lui Mihai, cât și a ei și a celor doi copii ai lor: ”Și Ema, dar și micuții lor au fost bolnavi, au avut coronavirus, mâine ies din izolare.

Noroc că ei nu au avut mari probleme, au trecut cu bine. Ema a avut grijă ca lui  Mihai să nu îi lipsească nimic, chiar dacă și ea a fost închisă în casă. I-a trimis prin cineva pachete cu mâncare și cu haine la spital, le-a preluat o asistentă medicală”.  Dar și colegii lui Mihai, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, au anunțat, pe conturile lor sociale, că dragul lor prieten a reușit să treacă de perioada critică: ”Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea”, și-au anunțat aceștia fanii, care nu au contenit cu urările de sănătate pentru Mihai Budeanu.

Viorel Sipoș: ”Noroc că i s-a administrat plasmă la timp”

Infectat cu noul coronavirus, Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), iar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Artistul avea nevoie urgent de plasmă, iar spitalul din Mangalia nu dispunea de această posibilitate. Contactat de Playtech.ro, la acel moment, colegul său de trupă Viorel Șipoș ne-a spus că Mihai a început să se simtă mai bine numai după ce i-a fost administrat tratamenul cu plasmă, care i-a salvat viața: ”Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”.

Mihai Budeanu este căsătorit cu Emilia Budeanu, colega lui din liceu, și au doi copii

Mihai este nu numai un solist de top, ci și un familist convins. Emilia i-a fost aproape în tot acest timp, postând pe contul de Facebook fotografii cu ei doi zâmbind, semn că vor trece și peste acest necaz. Fanii au apreciat postarea: „Multă sănătate, dragul nostru Mihai, te iubim mult, sunt non-stop cu gândul la tine, la Vio și Laur, la toți cei dragi vouă! Te așteptăm cu drag acasă și pe scenă! Emilia, ne poți spune dacă starea lui de sănătate s-a ameliorat? Tu ești bine? Dacă putem să te ajutăm cu ceva? Atunci cand îți va fi mai greu să te gândești la mine mereu. Acolo suntem, Ema! O să vina acasă, Phoenix, mai strong ca înainte!”. Mihai Budeanu e mândru de fiul lui, Ștefan (10 ani), care este un pianist talentat, dar și de Sara (13 ani), fiica lui, frumoasă-foc. Mihai Budeanu și Emilia se iubesc din anii de liceu, de când aveau 17 ani, iar nunta lor a avut loc în urmă cu 15 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI