Primăria Capitalei, programul Simfonia Apei în București. Restricții de trafic în weekendul 28 – 30 iunie

Primăria Capitalei, programul Simfonia Apei în București. Restricții de trafic în weekendul 28 - 30 iunie
Simfonia Apei în București. Trafic restricționat în centrul Capitalei

Traficul rutier va fi restricționat pe mai multe străzi din centrul Capitalei, de vineri până duminică (28-30 iunie), între orele 20:30 – 22:30, cu ocazia desfășurării evenimentului Simfonia Apei, care va avea loc în fiecare dintre aceste seri la fântânile arteziene din Piața Unirii.

Simfonia Apei în București. Trafic restricționat pentru evenimentul organizat de Primăria Capitalei

Simfonia Apei este un eveniment organizat în serile de vineri, sâmbătă și duminică, în perioada mai-octombrie, de Primăria Capitalei în colaborare cu Apa Nova. Organizatorii anunță că în cadrul show-ului de muzică și lumini de la fântânile artezienie din Piața Unirii vor fi sărbătoriți „cei care ne-au dat un motiv în plus să strigăm tare: „ROMÂNIA”! Privim stelele din sport care ne-au făcut cu bucurie să sărim de emoție de pe scaunul stadionului sau al căror succes a ajuns, punct cu punct, victorie cu victorie, până în sufrageria de acasă.”

Simfonia Apei
Simfonia Apei

Cu ocazia evenimentului, vor fi restricții de trafic pe mai multe străzi din centrul Capitalei, de vineri până duminică, între orele 20:30 – 22:30.

„În zilele menţionate se va restricţiona traficul rutier pe bd. Unirii, segmentul cuprins între bd. Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântâni). Rutele ocolitoare sunt: Splaiul Independenţei – Piaţa Unirii – bd. Corneliu Coposu; bd. Regina Maria – Piaţa Unirii – Splaiul Unirii; bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piaţa Universităţii”, anunță Poliția Capitalei.

Polițiștii le recomandă șoferilor să oprească și să staționeze doar în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfășurare a evenimentului, să evite deplasarea cu mașina în zonă și să respecte indicațiile oferite de agenții de la Brigada Rutieră. Celor care doresc să vadă show-ul de la Unirii li se recomandă să folosească mijloacele de transport în comun pentru a ajunge în zonă, iar în cazul în care aleg să vină cu mașina personală să își păstreze calmul și să nu claxoneze dacă rămân blocați în trafic.

„Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă”, recomandă Poliția Capitalei.