Prima reacţie oficială a actorului Alec Baldwin după ce a împuşcat mortal o colegă de platou: “Nu există cuvinte să îmi exprim starea de şoc”

Prima reacţie oficială a actorului Alec Baldwin după ce a împuşcat mortal o colegă de platou: “Nu există cuvinte să îmi exprim starea de şoc”
Prima reacţie oficială a actorului Alec Baldwin după ce a împuşcat mortal o colegă de platou:

Alec Baldwin a avut prima reacție pe Twitter, după ce a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins cu o armă de recuzită. Totodată, actorul l-a rănit pe regizorul unui western care este filmat în această perioadă în statul american New Mexico, a anunţat Poliţia locală.

Prima reacţie oficială a actorului Alec Baldwin după ce a împuşcat mortal o colegă de platou

Actorul american Alec Baldwin a ucis-o accidental pe colega sa de platou. Acesta a avut și o reacție.

„Nu există cuvinte să-mi exprim starea de șoc și tristețea privind tragicul accident care a luat viața Halynei Hutchins, o soție, mamă și colega noastră profund admirată. Cooperez pe deplin cu ancheta poliției privind modul în care această tragedie a avut loc și țin legătura cu soțul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el și familia lui. Inima îmi este frântă pentru soțul ei, fiul lor și pentru cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, se arată mesajul transmis pe Twitter de Alec Baldwin.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările” pentru lungmetrajul „Rust”, a spus biroul şerifului din comitatul Santa Fe într-un comunicat.

Halyna Hutchins avea în vârstă de 42 de ani. Ea a fost evacuată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde decesul său a fost declarat de medici.

Regizorul filmului „Rust”, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.

Un purtător de cuvânt al actorului Alec Baldwin a declarat că a avut loc un accident cu gloanţe oarbe. Purtătorul de cuvânt al şerifului din Santa Fe, Juan Rios, a declarat că detectivii investighează ce tip de proiectil a fost descărcat şi cum. Nu au fost aduse acuzaţii. De asemenea,  nu este clar dacă Baldwin juca în momentul împuşcării sau câte focuri au fost trase şi se cunosc puţine lucruri despre armă.

Incidentul cu Alec Baldwin amintește de moartea lui Brandon Lee

Imagini cu actorul în vârstă de 63 de ani l-au înfățișat tulburat, plângând, joi, lângă biroul şerifului. Cât despre Halyna Hutchins, aceasta era absolventă a Institutului American de Film și fusese numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019.

Incidentul amintește însă de un alt eveniment tragic din istoria cinematografiei americane, care a dus la deces din cauza unor arme de recuzită.

Mai exact, în anul 1993, actorul Brandon Lee, în vârstă de 28 de ani, fiul starului Bruce Lee, a murit după ce a fost împuşcat cu un glonţ de calibru 44 în timp ce filma scena morţii în filmul „The Crow”. Pistolul ar fi trebuit să aibă gloanţe oarbe, dar autopsia a dezvăluit că un glonţ real a ajuns aproape de coloana vertebrală a actorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI