Tragedie la Hollywood. Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare. Un bărbat a fost și el rănit

Tragedie la Hollywood. Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare. Un bărbat a fost și el rănit
Alec Baldwin a omorât o femeie pe platourile de filmare

Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie în timpul unei filmări! Celebrul actor a tras cu o armă de recuzită în timp ce se afla pe platoul de filmare, iar femeia nu a mai putut să fie salvată, deși medicii au făcut eforturi imense. Acesta a rănit și un alt bărbat.

Incident mortal. O femeie și-a pierdut viața după ce Alec Baldwin a tras cu arma la filmări

Incident tragic la Hollywood! Celebrul actor Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită de pe un platou de filmare în New Mexico, iar o femeie a fost împușcată mortal. Un bărbat care se afla în același loc a fost grav rănit, așa că a fost nevoie de intervenția specialiștilor.

Din păcate, Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine, nu a mai putut să fie salvată. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, însă rănile pe care le-a avut în urma incidentului provocat de Alec Baldwin i-au adus sfârșitul.

Ce au transmis autoritățile

Între timp, bărbatul, pe nume Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, este regizorul filmului și a primit îngrijiri medicale de urgență. Autoritățile au confirmat că incidentul s-a petrecut în timpul filmărilor pentru filmul western Rust, acțiunea petrecându-se în secolul XIX.

„Biroul şerifului confirmă că doi oameni au fost împuşcaţi pe platoul filmului Rust.

Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, şi Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împuşcaţi când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător şi actor.”, a fost transmis într-un comunicat emis de polițiști.

Halyna Hutchins și-a pierdut viața

În continuare, autoritățile investighează tragedia de la Hollywood, care a avut loc la Bonanza Creek Ranch, o locație populară, unde s-au desfășurat diferite filmări de-a lungul timpului. Până în acest moment, nu au fost depuse acuzații cu privire la ce s-a întâmplat, relatează BBC.

Mai mult, oficialii din cadrul Poliției au transmis că un echipaj a fost trimis la Bonanza Creek Ranch în jurul orei locale 13:50 în urma unui apel de urgență. Anchetatorii erau anunțați că au existat împușcături pe platoul de filmare. În urma incidentului, directorul de imagine a decedat.

Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, ocupă funcția de co-producător pentru filmul Rust, regizat de către Joel Souza, bărbatul care a fost rănit. Actorul joacă rolul unui om rebel, Harland Rust, care încearcă să își ajute nepotul în vârstă de 13 ani după ce acesta a primit o condamnare la spânzurătoare pentru crimă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI